USL ar obtine doar 46% la localele din Bucuresti - sondaj CSOP

Luni, 19 Martie 2012, ora 08:33
3438 citiri
USL ar obtine doar 46% la localele din Bucuresti - sondaj CSOP
Foto: Arhiva

La viitoarele alegeri locale, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) n-ar fi castigat categoric de USL, cu care ar vota doar 46 la suta dintre cetatenii Capitalei, releva un sondaj CSOP publicat luni.

Avand in vedere ca Sorin Oprescu, actualul primar independent al Capitalei, urmeaza sa fie sustinut in alegeri tot de catre USL, rezultatul alegerilor locale pentru Bucuresti, cel putin in privinta Primariei Capitalei, va da castig de cauza social-liberalilor, insa nu suficient sa aiba singuri majoritatea.

Cu PDL ar vota 23 la suta, iar cu Partidul Poporului condus de Dan Diaconescu - PP-DD - 9 la suta. Acelasi procent ar obtine si UNPR-ul.

PRM-ul lui Vadim Tudor ar obtine 5 la suta, iar PNG-ul lui Gigi Becali - 3 la suta. Cu alte partide ar vota 5 la suta dintre cei intervievati, relateaza Evenimentul Zilei.

Sondajul a fost realizat in perioada 15 - 17 martie 2012, pe un esantion de 800 de persoane, cu o eroare de reprezentativitate de +/- 3,4 la suta.

Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali au anuntat refacerea aliantei dintre PRM si PNG, in interes electoral. Alianta PRM - PNG va avea candidati comuni in toata tara, in toate localitatile.

#alegeri primaria Capitalei, #sondaj CGMB USL, #alegeri locale 2012 Bucuresti , #PDL