USL: PDL blocheaza dezvoltarea Bucurestiului si vrea fonduri pentru clientela

Sambata, 24 Martie 2012, ora 18:17
1418 citiri
USL: PDL blocheaza dezvoltarea Bucurestiului si vrea fonduri pentru clientela

Uniunea Social Liberala acuza Partidul Democrat Liberal ca blocheaza dezvoltarea Bucurestiului si vrea sa aiba fonduri pentru clientala sa.

USL condamna gestul iresponsabil si politicianist al PDL de a adopta un buget al Capitalei pe anul 2012 ce nu are nicio legatura cu interesele reale ale bucurestenilor, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Potrivit acestui comunicat, USL precizeaza ca, vineri, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat un buget al Capitalei "dedicat exclusiv interesului politic si clientelar al PDL".

"Nu interesul bucurestenilor este cel care a primat, ci cel al PDL. Consilierii municipali, ghidati de la partid de Elena Udrea, incearca, cu mai putin de trei luni inainte de alegeri, sa blocheze dezvoltarea orasului, sa puna piedici proiectelor Primarului General Sorin Oprescu si sa dea ultimele tunuri din bani publici", mai scrie in comunicatul USL.

Uniunea crede ca "nici acum, in ceasul al 12-lea, consilierii PDL nu inteleg de ce partidul din care fac parte sta prost in sondaje, de ce oamenii ii resping si de ce vor pierde alegerile. Raspunsul este unul singur: Pentru ca au luat de fiecare data decizii impotriva interesului bucurestenilor".

Totodata, este amintit faptul ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a propus un buget echilibrat, care sustine investitii noi si care vine si in sprijinul celor aflati in nevoie.

In comunicatul social liberalilor se mai noteaza ca "ceea ce a facut insa PDL a fost sa blocheze orasul si sa voteze un buget care sa serveasca intereselor electorale imediate. PDL a urmarit sa aiba fonduri disponibile pentru clientela".

"USL stie ca alegerile locale inseamna pentru PDL inceputul sfarsitului si intelege disperarea din tabara democrat-liberala. Totusi, solicita PDL Bucuresti sa nu omoare orasul odata cu el. USL solicita PDL sa nu ii pedepseasca pe bucuresteni. Capitala are dreptul la dezvoltare", se mai arata in comunicatul Uniunii Social Liberale.

F. N.

Citeste si:
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a lansat marți seară, 18 ianuarie, un atac subtil la adresa premierului Nicolae Ciucă pe subiectul posibilului plagiat al liberalului în teza de doctorat....
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Curtea Constituţională a României (CCR) discută, miercuri, sesizarea USR privind numirea lui Alexandru Stănescu în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii...