Diana Tusa: Ruperea USL, un alt vis prezidential

Marti, 20 Martie 2012, ora 16:50
3256 citiri
Diana Tusa: Ruperea USL, un alt vis prezidential

Deputatul PNL Diana Tusa considera ca anuntul de duminica seara al lui Traian Basescu a fost menit sa duca la indeplinirea unui alt vis prezidential, de rupere a USL.

Din nefericire pentru seful statului, continua deputata liberala, USL merge mai departe.

"Ce a demonstrat Traian Basescu duminica seara? In primul rand ca PD este zero fara Traian Basescu. Dar acest lucru il stiam demult! Apropierea primului contact direct cu electoratul, alegerile locale, scaderea dramatica in sondaje chiar dupa artificiile facute cu 'un nou tip de politician', unitatea USL in ciuda presiunilor facute pe toate palierele, toate acestea l-au determinat pe Traian Basescu sa mai atace inca o data", scrie Diana Tusa pe blogul personal intr-un text intitulat "Ruperea USL, un alt vis prezidential".

USL s-a pus de acord: Nu merge la ridicarea imunitatii lui Boldea

"Pentru o persoana care in fiecare aparitie publica sustine ca 'nu va propune un premier din partea USL, indiferent de procentul obtinut in alegeri' pare cel putin surprinzatoare schimbarea de atitudine: i-am propus lui Ponta functia de premier. Oare cand a vorbit serios? Atunci? Zilele trecute cand afirma ca nu il intereseaza ce vor decide romanii la urne, el are planurile sale?", se intreaba deputatul PNL.

"Din fericire pentru romani, acestia il cunosc de acum pe Traian Basescu si nu il mai cred. Iar din nefericire pentru Traian Basescu, USL va merge mai departe...", conchide Tusa.

USL ar obtine doar 46% la localele din Bucuresti - sondaj CSOP

Presedintele Traian Basescu a marturisit, duminica seara, ca, la consultarile cu USL, i-a propus liderului PSD, Victor Ponta, sa fie premier, dar acesta nu a raspuns: "I-am propus lui Victor Ponta functia de prim-ministru".

"Victor Ponta n-a raspuns nimic ... a raspuns Crin Antonescu [...] a raspuns Daniel Constantin. A fost o oferta facuta la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului", a adaugat seful statului, mentionand ca ar fi posibil ca "Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public".

A.T.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com