Vice liberal: Toata lumea vede ruperea PNL. Ce spune de excluderea lui Tariceanu

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 14:47
4401 citiri
Vice liberal: Toata lumea vede ruperea PNL. Ce spune de excluderea lui Tariceanu

Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu s-a aratat surprins de declaratiile fostului lider al partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a declarat ca va negocia el cu PSD ramanerea la guvernare. Fostul ministru al Sanatatii considera anuntul lui Tariceanu "regretabil" si se arata convins ca "e ceva la mijloc".

"Toata lumea vede ruperea PNL si nu stiu de ce se bucura asa de tare, pentru ca un partid ca PNL trebuie sprijinit si nu ajutat sa se intample nu stiu ce. Eu n-am inteles actiunea asta, trebuie sa aflu ce se face. Totusi, avem o decizie a partidului, nu cred ca se poate pune problema ca o parte a colegilor nostri sa nu inteleaga care e problema si sa aiba nevoie de clarificari.

Pot fi multe explicatii, dar pana cand nu ma voi informa mai mult, pana nu voi purta o discutie cu domnul Tariceanu sau alti colegi, prefer sa spun ca fiecare membru al PNL trebuie sa respecte hotararile pe care partidul le ia, indiferent ca ii place sau nu", a spus fostul ministru al Sanatatii pentru Ziare.com.

Intrebat daca Tariceanu ar trebui exclus din partid, Nicolaescu a raspuns prudent: "Am mai spus-o. Acei membri care dau dovada fatis ca nu respecta hotararile partidului se pun ei insisi in afara partidului. Sigur, avand in vedere calitatea domnului Tariceanu de fost presedinte, de fost prim-ministru, cred ca trebuie sa vedem cu foarte multa atentie ce este la mijloc".

Totusi, el nu crede ca fostul premier poate fi incadrat in categoria celor care pot fi "racolati" de PSD.

"Toate partidele politice au tentatia sa incerce sa racoleze alti parlamentari de la alte partide. Acest sport e din '90 incoace, toata lumea il practica. Nu cred ca domnul Tariceanu face parte din categoria unor parlamentari care pot fi racolati in acest mod.

E regretabil ca apar asemenea declaratii imediat ce o decizie politica s-a luat cu un vot atat de covarsitor."

Tariceanu, apel pentru Antonescu: Draga Crin, vorbesc cu Ponta sa tinem USL

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut miercuri presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa readuca PNL in USL si a sustinut ca nu accepta decizia luata ieri de liberali de a iesi din USL si a intra in Opozitie.

"Nu voi accepta decizia luata ieri, luata pe baza unor afirmatii false furnizate colegilor mei. Am vorbit cu premierul cu Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continue proiectul USL. Premierul mi-a spus ca da, doreste sa continue proiectul in actuala forma. Vreau sa fac un apel la presedintele PNL sa revina in USL", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Condițiile în care Republica Moldova ar putea construi ”relații bune” cu Rusia în viitor. Maia Sandu: ”Nu avem nimic împotriva rușilor”
Condițiile în care Republica Moldova ar putea construi ”relații bune” cu Rusia în viitor. Maia Sandu: ”Nu avem nimic împotriva rușilor”
Republica Moldova nu „se rupe” de Rusia, ci de „Rusia agresivă”, iar Chişinăul îşi doreşte să vadă o Rusie „paşnică şi democratică” în viitorul apropiat, cu care să...
Mesajul lui Piedone pentru Ciucă și Ciolacu: ”Să mă sprijine/ Vă garantez că voi câștiga”
Mesajul lui Piedone pentru Ciucă și Ciolacu: ”Să mă sprijine/ Vă garantez că voi câștiga”
Cristian Popescu Piedone le-a transmis liderilor PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, un mesaj joi seara, 29 februarie, asta după ce a anunțat în repetate rânduri că va candida...
#Nicolaescu Tariceanu PSD, #Nicolaescu excludere Tariceanu , #PNL
Comentarii
Poza paypal
paypal
rank 5
C
Cronos
rank 3
PNL trebuie reformatat!! Au ramas cam multe "fisiere" socialiste in