Comitet Executiv la PSD - Baronii se plang de relatia cu liberalii

Luni, 09 Mai 2011, ora 09:47
1711 citiri
Comitet Executiv la PSD - Baronii se plang de relatia cu liberalii
Foto: Arhiva

Liderii organizatiilor PSD se vor intalni, luni, cu sefii de la Bucuresti, in cadrul unei sedinte extraordinare a Comitetului Executiv pentru a discuta nemultumirile privind colaborarea cu liberalii si pentru stabili ultimele directive referitoare la stabilirea candidatilor comuni ai USL pentru alegerile locale.

Conducerea PSD se reuneste luni dupa ce la urechile liderilor de la centru au ajuns divergentele iscate in mai multe judete intre social-democrati si liberali care vor fiecare sa-si impuna candidatii.

Liderii filialelor respective intentioneaza sa ii reclame lui Victor Ponta lipsa de corectitudine a liberalilor si sa acuze ca relatia a devenit prea tensionata, au precizat surse din PSD pentru Adevarul.

Chiar secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre riscul ruperii protocolului la nivelului judetului Valcea, daca actualul sef al Consiliului Judetean, Ion Calea, nu va fi desemnat sa intre in cursa pentru inca un mandat, potrivit acelorasi surse.

Un alt lider care ar putea arata cu degetul inspre liberali este Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea si seful CJ. Oprisan, a carui candidatura pentru inca un mandat, este aproape sigura, este iritat de intentia anuntata a liberalului Nini Sapunaru de a merge in alegeri pentru Primaria din Focsani.

Scandalurile dintre Oprisan si Sapunaru, presarate cu acuzatii, plangeri penale si multe procese, au ajuns de nenumarate ori in presa.

#protocol PSD PNL, #candidati primarii psd pnl usl , #PSD