Gheorghe Nichita: Daca USL nu ajunge la guvernare, ne meritam soarta!

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 12:06
1986 citiri
Gheorghe Nichita: Daca USL nu ajunge la guvernare, ne meritam soarta!
Foto: Arhiva

Daca USL nu obtine majoritatea la alegerile parlamentare din acest an inseamna ca "isi merita soarta", considera vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita.

Nichita, totodata si primar in Iasi, si-a exprimat optimismul ca USL va obtine voturile necesare la alegerile parlamentare de la sfarsitul acestui an si va ajunge la guvernare.

Corlatean: Paritatea PSD-PNL se va rediscuta dupa alegerile locale

"Eu sper sa obtinem voturile. Asta e speranta mea si cred ca e speranta romanilor, pentru ca eu si acum sunt pe santier, stau cu oamenii de vorba si le vad starea de spirit: asteptarea este enorm de mare. Lumea spune asa: scapati-ne de ei! Deci exista aceasta acumulare. N-are cum sa nu iasa. Daca nu iese, ne meritam soarta!", a declarat vicepresedintele PSD la RFI Romania.

Pe de alta parte, ce se va intampla cu USL in cazul in care nu va ajunge la guvernare? Gheorghe Nichita a explicat ca o decizie in acest sens va fi luata la momentul respectiv.

Totodata, liderul PSD a amintit ca alianta cu liberalii a fost facuta special pentru aceste alegeri.

Referendum odata cu alegerile locale - o idee buna sau nu? - Sondaj Ziare.com

"Noi acum lucram la un proiect politic, pe care l-am oferit romanilor, aceasta alianta, care s-a creat acum un an si cateva luni de zile, aceasta alianta care da alternativa Romaniei. Proiectul acesta politic e facut pentru romani si pentru aceste alegeri.

Urmeaza sa vedem ce se intampla cu acest proiect politic la momentul respectiv si dupa aceea vom decide, pentru ca decizia de a exista USL-ul si de a avea o alianta este pentru a castiga alegerile din 2012. Cred ca fiecare proiect politic legat de aliante are logica lui, in functie de contextul politic respectiv".

Citeste mai mult despre Gheorghe Nichita: Daca USL nu ajunge la guvernare, ne meritam soarta! pe RFI Romania.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gheorghe Nichita USL guvernare, #alegeri locale USL guvernare, #Gheorghe Nichita alegeri USL , #PSD