Codrin Stefanescu, apel la solidaritate fata de atacurile la adresa liderilor USL

Duminica, 03 Iunie 2012, ora 21:38
2183 citiri
Codrin Stefanescu, apel la solidaritate fata de atacurile la adresa liderilor USL

Secretarul Consiliului National al Partidului Social Democrat, Codrin Stefanescu, lanseaza un apel catre colegii sai din Uniunea Social Liberala la "solidaritate si fermitate vizavi de atacul furibund pe care fostul partid de guvernamant il dirijeaza la adresa Guvernului si a liderilor USL de la nivel central si teritorial".

"Rand pe rand, acestia sunt luati in colimator, proferandu-se la adresa lor infamii si acuzatii nefondate si aberante. Fiecare referinta care tine de viata personala, de familie, prieteni sau care vizeaza orice persoana cu care s-a intrat in contact este falsificata si rastalmacita, asa incat sa denigreze si sa calomnieze. De altfel, cazul ministrului Culturii, Mircea Diaconu, nume de referinta in teatrul romanesc, nu este singular", afirma Codrin Stefanescu.

El sustine ca, folosind toate "resursele pe care le mai detin si uzitand de influenta pe care inca o exercita asupra unor institutii precum DNA, ANI, o parte a sistemului juridic si servicii, se continua operatiunea de intocmire a dosarelor penale, in sistem cascada".

Potrivit lui Codrin Stefanescu, la nivel teritorial, "in mod bizar", in ultima perioada s-au inmultit plangerile penale ce vizeaza liderii USL si care contin "elemente ce depasesc orice limita a legalitatii".

"In paralel, prin diverse canale, mass-media continua sa fie intoxicata cu informatii ce frizeaza absurdul, menite doar sa creeze subiecte false de analiza. De fapt, prin acest plan josnic, extrem de bine elaborat si structurat, PDL nu urmareste decat sa induca o cota de neincredere in Guvernul Ponta si in masurile pe care le are in vedere, dar si discreditarea liderilor si a USL, in ansamblu", spune Codrin Stefanescu, in declaratia sa de presa.

El considera ca, in loc sa se raspunda "tuturor atacurilor concertate de PDL prin terte persoane, asa-zisi purtatori de cuvant sau deontologi de serviciu, trebuie dezvaluite, prin pozitii publice, toate fraudele si ilegalitatile pe care fosta putere le-a coordonat atat in ministere, cat si la nivelul administratiilor locale".

"In plus, este obligatoriu ca, la nivelul institutiilor, acuzate de-a lungul timpului de o parte a mass-media si de societatea civila ca au ca principal obiectiv hartuirea minutios organizata a adversarilor PDL, sa se intreprinda, urgent, verificari. Mai mult decat atat, cei care si-au manifestat in mod constant puterea deasupra legii trebuie cercetati si trasi la raspundere pentru toate actiunile executate la comanda politica", subliniaza Codrin Stefanescu.

Citeste si:
Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”
Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”
Fostul politician Liviu Dragnea (59 de ani) s-a despărțit de iubita Irina Tănase (28 de ani), simțindu-se înșelat de partenera sa cu un fost iubit al acesteia. Apropiat al cuplului, Codrin...
Cum s-a terminat relația de iubire dintre Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan: ”Nu ne mai suportam. Ea era vedetă”
Cum s-a terminat relația de iubire dintre Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan: ”Nu ne mai suportam. Ea era vedetă”
Politicianul Codrin Ștefănescu (52 de ani), fost nume cu greutate în PSD, a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre relația intimă cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani), care se...