Cristiana Anghel (PC): USL a mai facut prostii, ruperea ar fi cea mai mare

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 18:43
2438 citiri
Cristiana Anghel (PC): USL a mai facut prostii, ruperea ar fi cea mai mare

Senatoarea Cristiana Anghel de la Partidul Conservator spune ca nu vrea sa-si puna problema ruperii USL si sustinerii altui candidat decat Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, in ciuda atacurilor dintre acesta din urma si presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu.

"E ca drobul de sare, de ce sa ma gandesc la o varianta de felul acesta, din moment ce Victor Ponta a spus clar si raspicat, si nu o data, ca va ramane premier al Guvernului Romaniei. Poate ca dorinta mea e asa de mare sa nu se rupa, incat cred ca USL nu se va rupe!

Ar fi cea mai mare si ultima prostie pe care ar putea s-o faca USL. Si a mai facut prostii - unele cu stiinta, altele din greseala, altele ca n-am avut incotro, ca asta e muzica pe care trebuie sa jucam. Am mai facut niste lucruri, am mai uitat o parte din promisiuni sau le-am prorogat pentru la anul sau anul viitor, dar chestiunea aceasta cu ruperea USL mi se pare cea mai grava, iar in urma acestei ruperi, cetatenii ar avea dreptul sa nu mai creada in niciun politician, sa nu mai vina la vot niciodata pentru ca una voteaza, alta se intampla (...) punctele tari in mentinerea USL sunt mult mai multe si mai puternice decat cele pentru rupere", a spus cea cunoscuta ca "invatatoarea grevista a foamei", pentru Ziare.com.

Ea nu crede ca sustinatorii USL vor accepta sa-l sustina pe cel care va rupe aceasta alianta.

"Sunt o sustinatoare a USL. Oamenii vor USL, nu vor PSD, nu vor PNL, nu vor PC. Mai degraba vor forta USL pentru a repara ce au stricat ceilalti. Ca se mai cearta unii...si intr-o familie se mai cearta. Important e sa nu ajungi la divort. Dupa cate am inteles, lucrurile s-au lamurit.

(...) nu cred ca PSD vrea asta, dar se poate ca oameni din PSD sa gandeasca la asta, ca ar fi bine sa se rupa. Se poate sa existe si in PNL oameni care ar sacrifica totul pentru o idee personala, dar nu pot sa cred ca la nivel de conducere de partide se poate sau la membrii partidului.

In momentul in care unul dintre lideri va iesi si va spune 'rupem USL', clar va pierde procente importante", a mai comentat senatoarea.

In opinia sa, USL are o misiune foarte importanta - sa reinstaureze statul de drept in Romania.

"E vorba de schimbarea unui intreg sistem. Uitati-va ce e in tara asta, nu mai suntem stat de drept! Nu spun ca presedintele Basescu e vinovat de lucrul acesta, dar dumnealui a contribuit foarte mult, prin atitudine si faptul ca nu si-a exercitat prerogativele", a mai declarat fosta invatatoare.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, l-a atacat foarte dur, sambata, pe liderul PNL, Crin Antonescu, despre care a spus ca incearca sa se apropie de PDL si de Traian Basescu. In replica, Antonescu a spus ca declaratia lui Dan Voiculescu e una "nerusinata" si ca nu poate fi vorba de nicio apropiere de acest fel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristiana Anghel rupere USL, #Cristiana Anghel atacuri Voiculescu Antonescu , #stiri Uniunea Social Liberala
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Doamna invatatoare sa faca iute o greva a foamei
Poza Melody_Gardot
Melody_Gardot
rank 5
Oare aceasta femeie nu are nici-un prieten ADEVARAT, care sa o