Liderii protestelor din 2012 au ajuns directori in cabinetele USL

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 10:53
5732 citiri
Liderii protestelor din 2012 au ajuns directori in cabinetele USL
Foto: Redactia de Stiri

In urma cu un an, protestele luau amploare in toata tara. Se citeau proclamatii, se scandau lozinci anti-Basescu si se cerea demiterea Guvernului condus, la acea vreme, de Emil Boc.

Acum, jurnalistii clujeni de la Redactia de stiri i-au cautat pe liderii protestelor, pe care i-au gasit in birouri calde de directori in cabinete USL.

Daniel Mihis e protagonistul unui episod "revolutionar" cu mare rezonanta simbolica: pe 17 ianuarie 2012 el a dat foc unui portret al sefului statului. Zile de-a randul a tinut, la portavoce, isonul scandarilor.

Acum, Mihis este expert in comunicare si relatii publice, in staff-ul presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu.

Cum mi-am petrecut Revolutia Arafata - Fotoreportaj Ziare.com

De la sediul CJ, jurnalistii au ajuns intr-un birou de la de la Hotelul "Univers T", unde directorul general interimar si adjunctul interimar sunt Valentin Lungu si Viorel Luca. Si ei suflete ale protestelor din iarna trecuta.

"De acuma o sa se vada ce poate face USL-ul, daca a ajuns la Putere. Noi nu ne schimbam peste noapte, suntem revolutionari. Asa este intr-o democratie: ca sa atragi atentia, trebuie sa iesi in strada cand nu mai sunt alte metode", a apreciat Luca.

Din acelasi lot, al protestatarilor din ianuarie 2012, mai face parte Cristian Tifrea, de asemenea incadrat in schema de personal a CJ. Potrivit Redactiei de Stiri, el a manat coloana de protestatari in zona Hasdeu, indemnand studentimea sa se alature manifestatiei.

#protestatari directori USL, #proteste iarna posturi USL , #stiri Uniunea Social Liberala