Ziare.com

Cele 10 procente cu care poate castiga Basescu (Opinii)

de Lucian Lumezeanu
Duminica, 22 Mai 2011, ora 21:19

   

Cele 10 procente cu care poate castiga Basescu (Opinii)
10 procente. De atat are nevoie Traian Basescu pentru a castiga alegerile parlamentare din 2012. Nu e vorba ca PD-L sa obtina 10 procente. Sau sa castige la 10 procente in fata USL. Asta e un vis. De fapt, pentru PD-L ar fi o performanta acceptabila si sa termine la 10 procente in spatele USL, la cum stau lucrurile in momentul asta. Doar ca nu e vorba de asa ceva. E vorba de altceva. De procentele pe care Traian Basescu trebuie sa le smulga USL.

Trebuie, pentru ca, la cum stau lucrurile acum in sondaje, formatiunea politica a Opozitiei poate nu numai sa rateze cele 50% care ii dau posibilitatea sa puna premierul pe care il doreste, dar sa obtina si un rezultat care i-ar mina intreaga credibilitate. Astfel, Basescu va fi castigat, daca nu partida numirii unui Guvern al PD-L, macar va fi castigat posibilitatea de a da premierul.

La prima vedere, o asemenea scadere e dificila. Dar pana la alegerile din 2012 mai e mult timp. Timp in care lucrurile se pot schimba. Si in care PD-L poate recupera o parte din electorat. Sau USL poate pierde o parte din electorat. Asta e lupta lui Basescu. Are nevoie de 10 procente. Sa ia adversarilor 10 procente.

Calcule simple

La ora asta, sondajele dau intre 53 si 55% pentru Opozitie. Cele intiale, considerate insa mult prea optimiste, puneau USL la 67%. Sau la 59%. Cu toate astea, cand si institutul ce apartine familiei lui Dan Voiculescu, CCSB, da si el 53%, trebuie sa ne imaginam ca lucrurile stau cam asa, in ciuda indoielilor manifestate de unii lideri ai PSD.

Dragnea, despre sondajele gresite si cosmarul USL.

Sa spunem, totusi, ca USL ar avea 57%. Tot e periculos pentru ei. Se stie ca PD-L are o mobilizare excelenta la vot, ca are resursele guvernarii si multi, multi primari. Si ca economia nu mai e cea din 2009 si 2010, ci se imbunatateste .

Pornind de la cea mai buna varianta care se vede in acest moment, cea cu 57%, nu pare deloc neverosimil ca USL sa scada 10 procente. Atat timp cat discutiile interne din USL nici nu au inceput. Sigur, la fel de bine se poate si ca USL sa se mentina la un nivel inalt, de peste 50%. Sau chiar sa creasca, in ciuda unor tensiuni interne ce vor aparea la desemnarea candidatilor, a faptului ca pana acum nu au venit cu programe palpabile sau in ciuda faptului ca liderii lor s-au remarcat mai mult prin vehementa.

Exista insa si varianta in care un castig de 10 procente, sau o pierdere de 10 procente din partea USL, ar fi un adevarat succes pentru Basescu. Varianta in care am avea o pierdere de pana la 53%. Cu alte cuvinte, daca USL ar obtine undeva in jurul a 43%. Sau chiar 45. Lovitura de imagine ar fi una extrem de grea pentru tripleta PSD-PNL-PC. Nu numai ca, in varianta unui 43% ar risca sa nu poate face majoritatea, chiar alaturi de UDMR. Depinzand insa si de legea electorala. Dar ar fi un scor extrem de scazut, unul care ar face pur si simplu de ras trei partide, mai ales tinand seama de potentialul pe care il au si de sprijinul mediatic de care se bucura.

Instrumentele revenirii

Puterea condusa de Traian Basescu stie ca poate smulge 10 procente de la USL. La urma urmei, la inceputul lui 2010, PD-L avea aproape 40% in sondaje, beneficiind, ce-i drept, si de valul victoriei prezidentiale a lui Basescu. Asa ca timp mai au. Procentele vin, pleaca si se recupereaza, desi e mult mai greu sa recupereze.

Timp au si instumente au. Se vor folosi pe toate. Vor face referendum pentru o noua Constitutie, cu ocazia alegerilor locale, pentru a schimba sensul discutiei de la economie si a da o tema de atac spre Opozitie.

Cum castiga Basescu la referendum, chiar daca pierde.

Partidul Democrat-Liberal se va organiza mai bine la alegeri, lucru pentru care e recunoscut si nu-si va mai trimite toti talmacenii la dezbateri televizate.

Iar Guvernul se va improspata, cu siguranta. Cea mai buna solutie, bineinteles, ar fi schimbarea premierului Boc. De departe, cea mai buna. La acest moment, insa, se pare ca majoritatea parlamentara e reticenta. Asa ca Basescu are varianta remanierii guvernamentale. Vor pleca ministri invizibili sau controversati, vor veni altii care pot juca ceva mai bine rolul de vectori electorali. Poate Monica Macovei, poate altii.

Orice se poate face, se va face. Basescu are 10 procente de recuperat. Pentru a taia din elanul USL si a se asigura ca da premierul si in 2012. Altfel, presedintele jucator isi poate gasi altceva de facut pana la finalul mandatului.
Citeste mai multe despre Basescu alegeri 2012 Basescu scadere USL
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8569 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
80 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"maestre" Lumezeanu!

Printre instrumentele revenirii, mai e unu' si tare de tot. Dreptatea si justitia! Oamenii sunt mai insetati de dreptate, decat de apa de la robinet pe timp de vara. E suficient ca PDL-ul sa dea drumu' la cainii justitiei, sa nu tina pe niciunul legat, ca deja oamenii vor sti ce au de votat. Si sa-i asmuta in primul rand pe oamenii lor, pentru ca ai lor sunt mai maruntei si mai scheletici. Namilele si grasanii sunt in tabara aialalta. Printre ei se numara presedinti, vicepresedinti, prim ministri si ministri cu greutate, caci senatori, deputati si primari vor fi in ambele tabere. Iar daca vor sari USLasii iar sa-i apere, in timp ce "ai puterii" infunda puscaria, nici nu le mai trebuie campanie electorala. Fac economie si inca una zdravana....

 

Cele 10 procente sunt ale CADAVRELOR care au votat si in 2009 ??? CAMPANIA pentru alegerile din 2012 a inceput NEOFICIAL....Vor invoca un REFERENDUM pe banii nostri cum sa procedat si in primul tur din 2009...

Dezvăluiri: Cum se fură alegerile in Romania!
NOTĂ SPECIALĂ. Masinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Politie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate si agenti economici de stat. Si, nu in ultimul rind, ambasade străine. In campania prezidentială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI si proiectul militar MONSAT pentru a-si vedea visul cu ochii.
Achizitionarea si instalarea echipamentelor speciale pentru reteaua MONSAT s-au făcut si cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de nastere a sistemului MONSAT este Hotărirea 045/2005 a CSAT. Reteaua de sateliti MONSAT de joasă altitudine, la care SRI si SIE au acces, nu e lansată de Statul Roman, ci de SUA, in colaborare cu o serie de tări europene. Romania "inchiriază“ accesul la acesti sateliti, pe baza unor intelegeri intre Serviciile Secrete ale tărilor NATO. Ei sint folositi pentru pedepsirea dizidentilor, in mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea si hărtuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
Reteaua de sute de sateliti care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să si transmită, in mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămint si, mai mult de atit, de a vedea omul prin acoperisurile clădirilor in care se află acesta. Acest Harry Giknavorian este, in fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lingă Traian Băsescu, incă din anul 2004. Este singura persoană din Romania care nu are numere de identificare la masina cu care se deplasează prin Bucuresti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relatii strinse cu autoritătile Statului Roman, in special cu Traian Băsescu si cu consilierul prezidential pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat si fată, si locuieste in Băneasa, in Complexul ZODIAC; are un ciine labrador. America, prin rezidentii CIA si prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI si DIICOT. Pentru a-si pune planul in aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicatii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul National de Statistică si agreat de BEJ si BEC. Agentul CIA din Romania si omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenteze si să centralizeze datele din sectiile de votare in timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE si STS, deoarece aplicatii ale acestui soft de la RASIROM sint folosite si in lupta impotriva terorismului si a crimei organizate din Europa.

http://www.romanialeaks.org/2011/04/dezvaluiri-cum-se-fura-alegerile-in.html

 

Mester curmaciul, mare corabia si bravi colindatorii portocalii cu Ioana Ene si Lucian Lumizescu in frunte!!!

""Traian Băsescu nu a fost niciodată un personaj dedublat, nu a fost dr. Jekyll si mr. Hyde ai politicii romanesti. A fost, simplu, farsorul cel mai seducător, pentru că intruchipează deopotrivă mitocănia si smecheria periferiei. Te minte cu nerusinare, făcandu-te intre timp la buzunar, fără să i se miste vreun muschi pe fată. Devine expresiv ca un cioclu doar cand anuntă o nouă tragedie pentru romani sau cand, asemenea unui clovn had, il apucă hăhăitul spasmodic la auzul propriei glume grosolane. După ce ai avut de-a face cu el, esti mai sărac si mai umilit. Cum periferia domină numeric centrul, plus trădarea intelectualilor care au validat miseleste "un pseudo-Cezar care de fapt e insusi Mamona", s-a creat premisa recunoasterii populare intr-o democratie de tip Vacanta Mare. La suprafată - manelismul politic Traian Băsescu cu sprit si dansuri din buric, dedesubt - bani multi si putere ametitoare.

Fiind un rău viguros, Traian Băsescu a fost revelatorul trădărilor, meschinăriilor si neputintelor romanesti. Răscolind murdăria din subsolurile societătii, a favorizat aducerea la suprafată a mizeriilor si a făcut purulente bubele ascunse. Pare a fi si singurul beneficiu care va rămane după el. Presedintele-jucător a fost si rămane doar un presedinte-impostor pus pe hartă si jaf si care din joacă a falimentat o tară, a flămanzit un popor. A jucat destinul tării la ruleta istoriei personale, mizand totul pe blond. Crimele sale sunt cu premeditare, chiar dacă lasă să se-nteleagă că stie ce spune, dar habar n-are ce face. Disipează vinovătia democratizand eroarea si proasta guvernare, cu scopul de a arunca propria culpă in carca unei conduceri colective reprezentate de Guvern si de Parlament, la modul general, de clasa politică manipulată de moguli.

După modelul presedintelui, guvernarea a prefăcut minciuna, nedreptatea si jaful in principii călăuzitoare. Devenit captiv camarilei lui Traian Băsescu, statul roman si-a modificat personalitatea si comportamentul după chipul stramb al stăpanului. Vedem un Cotroceni in permanent delir, la Palatul Victoria, un Gagă intors cu cheia, iar pe intelectualii de serviciu ai puterii cum se chinuie să-si ridice propriile statui la televiziunea publică. Spectacol sinistru al unei puteri monstruoase si caraghioase in acelasi timp. Totodată, cei care nu s-au lăsat manjiti cu portocaliu nu reusesc decat să supravietuiască. Asa a ajuns pesimistul să spună "Mai rău nu se poate!", iar optimistul să-i răspundă "Ba se poate!"."

 

10, pentru Romania

Parca era un concurs/emisiune, cam asa ceva:-)
Des apare "10" in articol. In fine, este o parere, ideea e ca uslasii sa ramana sub 50%

I.E.Feher sa dea Cel de Sus ca, sa ajungi sa traiesti sub un presedinte ca, Basescu!!!

Dar fara sa fii in cercul lui de slugi, Amin, Amin, Amin, Amin, Amin, Amin si iar Amin. Nu se stie niciodata cum se intoarce roata in viata asa.

gelu, sa dea Cel de Sus sa scapi de obsesia ta Traian Basescu!

eu nu am scris nimic despre el, vorbeam despre procentele partidelor la urmatoarele alegeri. banuiesc ca obsesia este o boala grea si te chinuie zi si noapte, de aceea iti doresc sa scapi de ea, amin, amin, amin!

Lumezene ,gresita analiza!!!!....Presedintele Basescu ,nu trebuie sa smulga nici un procent.......USL le pierde singur si sigur !!!!......cu Pacalicii Clabuci Cioca-Boca si Zambil Antenescu ,USL pierde procent dupa procent !!!!....

Uslamistii sunt in deriva ,au pierdut 14 procente intr-o luna si vor pierde in continuare ,pe mana lor ...
ce-i mai poate scapa este doar suspendarea lui Basescu ,iar startul deja s-a dat .
Ieri Cioclii PSD-sti ,azi Cioclii presei ,maine vor urma Cioclii Penali si Lin gatorii de serviciu Felix-ieni!!!
Nu mai am nici o indoiala ,ca doar suspendarea Presedintelui Basescu ,mai poate salva USL ,din caderea in picaj!!!!
Dovezi????!!
Atacurile manipulatoare ale Cioclilor PSD si Presa aservita slugarnica !!!!

Lumezene, da stii că USL va face doar 8%? Cum va arăta atunci PDL, cu -2%? Numai tu, Leca, ETC, Kiatra si alte genii intelegeti!

.

PD-L VA CASTIGA. DETASAT. SI LEJER.

USL nu are absolut nici o sansa de a face 50%. Dau in scris acum: MAXIMUM 30%. Cu mari indulgente am acordat acest 30%. Campania nu a inceput inca. Si cei din USL au in spiunare 20 de ani de bube in cap plus ca il au intre ei pe Iliescu si gasca sa...

Statisticile victimelor revoluției din decembrie 1989 potrivit Ministerului Sănătății:

Total: 1104 morți și 3321 răniți (221 civili și 663 militari).

Pe 22 decembrie, la ora cand fug cei doi Ceaușești, erau 126 morți și 1107 răniți.

rezulta ca dupa 22 decembrie, data aparitiei lui Ion Iliescu la TV numarul de morti a fost de 982, iar raniti "doar" 1214.

Raportul dintre morti si raniti arata ca rata impuscarilor mortale a crescut de la 11,38% la 80,89%.

O fi rece statistica, dar Iliescu are raspunsuri de dat, iar USL poate sa se uite doar de pe margine. Nici ei, si nici urmasii lor nu vor mai accede la putere!

Eu vad ALTFEL treburile : avem un Presedinte dispus sa reformeze Romania , sa o duca in randul tarilor civilizate , vad aceiasi majoritari pensionari care merg la vot si se impotrivesc , si o imensa multime de romani

DEZINETERASATI de politica din Romania , care nu se duc la vot dar care se plang de toate xcele .
Politicul ne afecteaza pe toti .
Cand vom pricepe asta ... va fi mai bine si in Romania .

Ma intreb cu spaima ce va fi dupa Basescu sau daca , Doamne fereste !-- castiga alegerile unul ca antenescu sau Ponta ..... ca o luam spre Transnistria .....

 

Oare ce procente a avut Doina Renea?100%/

"...data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina �Mircea cel Batrin� din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura �Ion Andreescu�, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!). - La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat. - Pe 28 octombrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul. - La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material. Astfel, Doina Lecusescu a fost condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamini. Zilnic primeau alimente prin intermediul soferului lui Traian Basescu (la acea vreme, ministru al Transporturilor). - in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997, sus-numita s-a adresat ziaristului Remus Haralambie, de la ziarul �Telegraf�, din Constanta. La plecarea din redactia ziarului, in timp ce astepta troleibuzul, a fost rapita de 2 indivizi necunoscuti, care au aruncat-o in Lacul Tabacariei din Constanta. A fost salvata de catre Remus Haralambie si de un coleg al acestuia. Fiul acesteia este bolnav de leucemie si are mare nevoie de ajutorul lui Traian Basescu, acesta fiind un posibil donator de singe compatibil.

Sau a avut doar 10%?

Declaratie Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. 5 noiembrie 1997."

Am discutat, in glumă cu o angajată a firmei mele. Ar accepta să spună că este fata din flori a lui Traian Băsescu, mama sa cunoscandu-l pe marinar in urma cu 25 de ani. Băsescu a comis atunci un viol, era beat, a lovit, a vomitat. Fata este de acord sa facă o declaratie inregistrată video in acest sens. Ar face-o de amorul artei, nu vrea nici măcar un suc.

...FIRESTE, PENTRU BASESCU 10% ESTE O FORMALITATE,MAI ALES CA ACUM ROMANIA ISI REVINE DIN CRIZA!

NOTATI STIMATI MERCENARI CARE FRECATI FRUNZA PELINULUI

SI

VA VOTATI PUNCTAJELE...LA DOUA MAINI PLUS AJUTOR DE

CULISE!

ESTE INCREDIBIL CUM OAMENI CU SCOLI INALTE,CEA MAI MARE

PARTE DIN PLEIADA...ZIARISTICA BAT CAMPII,CU TOATE CA

STIU CA MASURILE DE AUSTERITATE,AU FOST SINGURELE SI

CELE MAI URGENTE PENTRU PREVENIREA CATASTROFEI ECONOMICE!

PDL VA RECUPERA PANA IN VARA 15% CEL PUTIN!

MA SURPRINDE ANALIZA JURNALISTULUI LUMEZEANU,CHIAR DACA

NOTA LUI ESTE....LABILITATEA ORIENTARII,UNA CALDA -ZECE

NEGATIVE!

 

SA NU-I BAGAM IN SEAMA PE USLASI

Presdintele si PD-L nu au nevoie de aparare, pentru ca nu este cazul: de exemplu persoana mentionata de Cocardasse nu exista. La fel cum "marele dezastru" de la Rouen, abia daca a fost mentionat in doua articole din ziarele franceze ale vremii, si acelea locale...

Vorbind numai despre PD-L si Presedintele Basescu pentru a-i apara, nu rezolvam nimic. Trebuie sa mentionam intotdeauna bubele din capul USL. Sunt mult mai multi ca si numar si au acumulat nenumarate buline negre timp de 20 de ani. Suficient pentru ca sa poata fii desfiintati si ei USl, si PSD, si PNL si PC, si toti aceia care ii sustin... Odata pentru totdeauna!

@pappy-rah.at pede.lak

Te-ai remarcat ca fiind foarte valoros. Te luam in legiune (cu forta daca nu vrei de buna voie).
Pentru ca iti apreciem talentul, te lasam sa alegi: 5.65 NATO sau 7, 62 URSS?

D.le Lumezeanu !

Fiecare se lupta cu armele proprii pentru a castiga un loc
intr-o functie de putere.
Punem sondajele la o parte si asteptam evolutia politica inca un an si jumatate.
Ce sa GHIBITARIM de pe acum ?
Suferim de SCENARITA ca Voiculescu ?

Cartoful, aliatul lui Basescu

Daca anul acesta opozitia nu va mai apela la importul de gindaci de Colorado, cel mai bun agent electoral pentru putere va fi desigur cartoful, ajutat cu o lege speciala pe care Boc o va da inainte de a pleca in concediu .

mai gelutule idi-Amin, de cate ori tot postezi un text care nici macar nu e produsul mintii tale?

Tie chiar nu ti-e rusine?
Pune dom'le un link, sa intre cine vrea si daca vrea! Ce faci tu se cheama SPAM!

 

Da, asa e numai ca uite ii merge.

Si de ce ii merge pentruca oamenii sunt mereu nevoiti sa aleaga intre doua rele. Si opozitia ce face in timpul asta ? Nimic, contesta tot, fara argumente dupa cateva zile spune ca e biene, deci e inconsecvent si nu propune nimic. Opozitia nu propune nimic care sa le ingradeasca furatul in situatia in care ar veni la guvernare. Opozitia e galagioasa, face gafe dupa gafe, se face de ras si nu ofera decat demagogie curata de parca noi am fi toti niste idioti. Si atunci cine-i vinovat ca Basescu si PDL-ul ar fi posibil sa aibe si dupa 2012 puterea executiva ? Nu contribuie din plin si opozitia ? Dupa modul de guvernare al lui Boc, PDL-ul ar trebui sa nu aibe in sondaje mai mult de 10%. Si uite ca are si-i posibil sa creasca. Daca ramanea Geoana si Tariceanu la conducerea celor doua partide din opozitie sunt convins ca situatia era alta. Alegerile presedentiale au fost castigate de Geoana. (pentruca in diaspora desi poate ca Basescu a avut un procent mai mare decat Geoana dar s-a umflat nr. de votanti- din condei cu ajutorul direct al institutiilos statului) De ce nu insistat opozitia sa reverifice documentele din diaspora ? Probabil pentruca Geoana s-a inconjurat de oameni de nimic, cu tradarea in sange cum sunt Ponta si Dragnea. Acesti indivizi josnici nu s-au gandit atat la interesul de partid cat la interesul lor personal manati din spate de Nastase , Mitrea si altii. Visul lor era sa se razbune pe Geoana, sa-l debarce si sa-i ia locul. Si au reusit.
Si atunci te intreb, cine e vinovat de reusitele lui Basescu, nu opozitia si ai lor jalnici conducatori ?
In ce ma priveste nu voi vota nici intr-un caz cu partidul lui Basescu dar nici cu al lui Ponta sau Antonescu.

speram ca nici un guvern de stanga sa nu mai castige in Romania alegeri pe o perioada de 856999324872000000625300046973714369870000458 de miliarde de ani

------------------------

 
 

observ ca...

singurele tale argumente sunt ura, neputinta , frustrarea si prostia...
FII FARA GRIJA -VOM FI PREZENTI UNDE TREBUIE-SI VOM VOTA BINEEEE!!!

sperà ! sti ce fac astia acum ? o sa-ti stearga comentariul , pentru ca ei o sa zica in felul urmator - "comentariu neadecvat" -

---------------

 

@ serban virgil

Tu cand mergi , pe unde mergi ?? - pe sus pe unde ti-a dat ordin TIRANUL ??
Cata URA a transmis si transmite aceasta COALITIE INTERLOPA care DISTRUGE ROMANIA cu acte normative EU personal iti garantez ca nici 10% nu aveti...
2% sunt adevaratele procente pe care le aveti si reprezinta SLUGELE care isi TRADEAZA APROPAELE pentru o functie ce a primit-o ....
Dar o zicala spune.. .
Ce ai strans o viata pierzi intr-o fractiune de secunda....

Keatra, nu se spune SLUGELE

Si nici OMIDELE...
Vad ca incultul Antenescu face scoala printre mancatorii lui de castane...

 

Ce de calcule, ce de artimetica electorala, ce de cibernetica sociala !

Nu stiu cum creste economia, ca procentele alea sunt putin umflate, iar la valori de 0,2 la suta pe trei luni sigur o sa creasca. Atunci cand romanii vor simtii ca o duc putin mai bine si va creste consumul abia atunci pdl-ul isi poate pune problema sa smulga cele 10 la suta de la usl, probabil ca atunci ar putea castiga si alegerile parlamentare.
Depinde cine mai intra in cursa electorala, daca mai apare un partid nou la concurenta cu usl si actuala coalitie cum vor fi atunci calculele ?

 

calculele vor sta in felul urmator .....Lazaroiu s-a eliberat sa poata face Alba ca Zapada ,care osa fie de dreapta .....PDL cu 30% plus ACZ 10-15% plus minoritati plus UDMR si UNPR si USL o v-a lua in freza !!!!....sunt bune calculele ???!!!

))

CE SA CASTIGE?!

SA SCAPE EVENTUAL DE SUSPENDARE!!
E foarte guraliv presedintele zilele astea!!
Incearca creierea unui curent de opinie favorarbil!
Din pacate niste fapte erau mult mai de efect decat logoreea asta fara de sfarsit!

SUSPENDAREA LUI BASESCU REZOLVA 90% DIN PROBLEMELE ROMANIEI!
EL A BLOCAT JUSTITIA PRIN NUMIRI CHEIE, EL ISI ASIGURA SPATELE PRIN INFILTRAREA SRI, STS, SIE, DIE, PIE, CIE...

Starea de dezbinare din cadrul societatzii romanesti e "reusita" lui Basescu, a recunoscut chiar el, ..cica altfel ne-am plictisi!
hi hi! Cuminte om!
Deci daca dispare cauza, dispare si efectul..aceasta CRIZA fara sfarsit a Romaniei!
S-a opus la orice masura de Dreapta!
DREAPTA=TAXE MICI!
S-a opus scaderii TVA la 17% si pentru alimente la 5%
SUSPENDAREA LUI BASESCU ESTE SINGURA SOLUTIE DE IESIRE DIN CRIZA!!!

 

Ai dreptate Maxi, asa a spus si Felix Turnatorescu...

Dece crezi tu ca tipa ca din gura de sarpe Turnatorul National ca Basescu trebuia suspendat pana in martie 2011?
Batrana baragladina stia el ce stia!
Stia ca doar o lovitura sub centura data la repezeala si profitand de inghesuiala poate aduce castigul unei "uniuni" de nulitati si puscariabili!
Dece crezi ca si Antenescu revine isteric asupra metodelor mafiote: promisiuni si amenintari pentru UDMR ca sa lase guvernarea, urlete de suspendare contra "neconstitutionalului" Basescu, chemari la rasturnarea "revolutionara" a guvernului? Pai simplu, vede ca altfel nu merge si se indreapta inexorabil catre marele FISS!

... SI UITE ASA SE FACE GHIVECIUL POLITIC!!!

Amestecand totul si toate, bagand totul pe gatul adversarilor, chiar dusmanilor politici, facand un melange in care nimeni sa nu aiba identitate si chiar cu numele stalcit, deformat, astfel ca "Il lidero maximo" cu trupa lui la fel de detestabil, sa para singura solutie pentru tara. Avem ghiveci, dar ce mancam??????

"Cele 10 procente cu care poate castiga Basescu": Basescu NU MAI CANDIDEAZA !

Este a 11-a oara cand fac aceasta corectura.
Multumesc.

 

Vezi ca n-ai citit bine Dyana!

Articolul se refera la castigarea a 10% pentru PDL, nu pentru Base...

Ba am citit

In schimb foarte multi citesc numai titlurile.
Cam trei sferturi.
Ei nu au timp sa buchiseasca tot.

Asta ce inseamna? Inseamna ca majoritatea, cei care citesc numai titlurile, nu cei care citesc tot, ba mai si comenteaza pe aici, raman cu ideea bine infipta in cap ca Basescu va incalca GROSOLAN Constitutia candidand pentru a treia oara, avand si sanse de castig la 10 procente fata de urmatorul.

Asta e si scopul, sa induca o idee falsa. Face parte din campania obisnuita de presa de a mistifica lucrurile si a prezenta albul negru si negrul alb. Ma intreb daca articolele si titlurile au acelasi autor. Fac asta deoarece titlul se potriveste cu continutul articolului exact ca nuca-n perete si asta intr-o proportie ingrijoratoare.
S-auzim de bine.

cine stie..poate reptila vrea sa schimbe constitutzia, sa-si mai dea un mandat!

nu suntem in stare sa ne guvernam!
Intr-o tzara normala Basescu era deja in puscarie!
Sistemul nu ar trebui sa permita ca cineva urmarit penal sa ajunga presedinte sau deputat sau ministru!

sigur mà ,dambovitene !!!.....intr-o tara normala ,TURNATORUL SECURIST ABJECT VOICULESCU ,nu era VICEPRESEDINTE LA SENAT !!!!.....erau demult in puscarie ILIESCU,NASTASE,VOICU,COSTINIU,PATRICIU,VANTU ,MITREA,OPRISAN,RISTEA PRIBOI,TARICEANU,FENECHIU etc

mai vrei sa-ti enumar sau preferi desene ???!!!

Nu Maxi, Basescu sigur nu mai gandeste la vreun mandat, e foarte vizibil pentru orice observator impartial...

Iti imaginezi tu ca unul care se gandeste sa mai fie ales presedinte isi asuma toate masurile de austeritate pe care - in mod normal - trebuia sa le ia guvernul? Basescu, daca avea intentia asta, se distanta de guvern, il lasa sa se spele pe cap cu criza, mai arunca cate o lozinca din cand in cand in sprijinul "boborului in suferinta" si gata, trecea prin criza ca gasca prin apa! Cum a facut ce-a facut, se vede clar ca a procedat ca unul care nu mai avea ce pierde!

Mi-a spus cineva cum a votat in Spania

Veneau oamenii lui basescu cu buletine deja stampilate la usile romanilor cu urmatoarea propunere: vrei 300 de euro? in caz de raspuns afirmativ, i se explica:
Ia un buletin deja stampilat de la noi, te duci la vot, iei buletinul de vot, intri in cabina, pui buletinul in alb in buzunar, in urna pui buletinul deja stampilat, ne aduci BULETINUL IN ALB, SI IN SCHIMBUL ACESTUIA ITI DAM 300 DE EURO.
Am ramas uimit!!!Ia uite domnule ce minti diabolice au astia din PDL!!!!!!!!!
Probabil asa s-a intamplat si in Franta, si peste tot pe mapamond!
A avut dreptate Ponta!!!

Fantastic, minel, ce ti-a putut spune cunostinta aceea a ta din Spania!

Dar hai sa-ti spun si eu una, sa ramai cracanat, nu alta. Politicienii, in general sunt oameni care gandesc. Sunt oameni care cunosc si valoarea votului, si valoarea banului. Valabil si pentru politicienii si decidentii PD-L. Si atunci de ce crezi tu ca PD-L ar fi dat 300 de euro pentru un singur vot in Spania cand cu 300 de euro poti cumpara sigur si lejer in Romania trei voturi, la numai 100 de euro bucata sau sase voturi cu 50 de euro sau chiar zece voturi cu doar 30 de euro bucata. 30 de euro inseamna 120 de lei. Te asigur eu ca la suma asta cumperi voturi in Romania fara nici o problema. Te rog sa-i spui asta si la cunostinta ta din Spania. Ca sa nu creada cumva ca a fi roman, inseamnna automat a fi si prost.

PDL-ul ESTE CA SI DESFIINTAT PENTRU BUCURESTENI,ASISDEREA IN TOATA TARA O SPUNE O INSTITUTIE A STATULUI,SNSPA.

Bucureștenii au cu totul alte interese

Un sondaj pentru nelinistea PDL.Un sondaj efectuat de SNSPA - instituție de stat! - demonstrează că bucurestenii au cu totul alte optiuni decat au guvernanții fată de Capitală. PDL si cei mai vizibili lideri ai acestui partid sunt surclasati si asta explică de ce Traian Băsescu nu mai vrea referendum, ci transarea "Legii Capitalei", ilegal, prin parlament. Mai mult, 33% dintre respondenti ar desfiinta, dacă ar putea, PDL.USL domină si la incredere, si la intentia de vot

Sondajul efectuat de Departamentul Sociologie al SNSPA (Scoala Natională de Studii Politice si Administrative) a fost efectuat in perioada 21 aprilie – 5 mai, fiind chestionati 1.116 subiecti in 100 de puncte de esantionare din Bucuresti. Marja de eroare anuntată: +/- 2,93%.

La capitolul intentie de vot ("dacă duminică ar avea loc alegeri pentru Consiliul Capitalei, cu cine ati vota?"), răspunsurile au fost următoarele: USL – 55%, PDL – 23%, PRM – 5%, P.Poporului – 4%, PNG – 3%, UNPR – 3%, alt partid – 7%.

La intrebarea (deschisă) "care este partidul politic in care credeti cu adevărat", in primul rand nu surprinde faptul că 55% dintre cei chestionati nu au incredere in nici un partid politic. Restul respondetilor s-au pronuntat astfel: PSD – 14%, PNL – 11%, PDL – 8%, USL – 3%, PC, PNG si PP – cate 1%, altele – 1%, iar 4% nu s-au pronuntat. Se poate observa deci că, la capitolul incredere, coalitia din Opozitie PNL+PSD+PC are un raport mult mai bun fată de PDL decat la capitolul intentie de vot. Acest aspect demonstrează că la nivelul sudurii USL in Bucuresti mai trebuie lucrat.

33% dintre bucuresteni ar desfiinta PDL!

Autorii sondajului au pus si o intrebare sui-generis (nemaiintalnită in alte cercetări sociologice) si anume: "Dacă ar fi să aveti puterea să desfiintati un partid politic, care ar fi acela?". Răspunsurile sunt sugestive pentru modul in care guvernantii gestionează treburile tării. Nu mai putin 33% dintre respondenti ar desfiinta PDL. 9% ar opta pentru desfiintarea UDMR, 7% ar vrea să nu mai existe PRM, 5% nu mai vor PSD, 3% ar rade USL, 2% - PNG si cate 1% UNPR si PNL, 5% - alt partid. De mentionat că 33% nu s-au pronuntat sau au răspuns nu stiu."

http://www.cotidianul.ro/146549-Un-sondaj-pentru-nelinistea-PDL

Precizare:SNSPA,este SCOALA NATIONALA DE STUDII POLITICE SI ADMINISTRATIVE.Iata si conducerea SNSPA,PERSONALITATI RESPECTABILE INVATAMANTULUI UNIVERSITAR ROMANESC:

http://www.snspa.ro/p/conducerea-universitatii

Astept golemii portocalii cu insulte acceptate de ziare.com

 

M-am linistit!

Sursa: Cotidianul. Nu am ce zice, credibila sursa! A participat si Nastase la aceasta cercetare? Din cate stiu este profesor pe la aceasta inalta scoala. Stie cineva cine-i rectorul scolii? Dar cine a finantat cercetarea si cine a fost beneficiarul?

iata cine conduce Scoala Natională de Studii Politice si Administrative! Va spune ceva numele de Paul Dobrescu?

1.
Prof. Univ. Dr. Paul DOBRESCU Rector
2.
Prof. Univ. Dr. Adrian MIROIU Presedinte
3.
Prof. Univ. Dr. Emil BALAN Prorector
4.
Prof. Univ. Dr. George VOICU Secretar stiintific
5.
Sorin DRAGNEA Secretar sef
6.
Mihaela DOBRESCU Sef cabinet rector

Vezi ca te faci de cacao .....Madam Ene debita alte procente in articolul de dimineata !!!.....lasa dre aq Cotidianul.ro al securistilor SR Stanescu si Nistorescu sau comenteaza pe forumul lor ,ca sa existe unisonin ale manipularii !!!!....)))))

..

nightmare isi vinde drogurile pe ziare.com.Ne anunta ca are de vanzare "cacao"?

Zii PDL-ule ce aiu heroina de plasat urgent?De aceea nu te restrictioneaza adm.pentru vocabularul tau insultator si injuriile facete cu nesimtire ordinara de golem PDL-ist??

Ioan T. Morar say:

“Stefan Gheorghiu" si Era Socialista au invins la SNSPA!
Pe linga pacatele evidentiate de un recent raport al Societatii Academice Romane, invatamintul superior romanesc este bintuit, acum, si de restauratie. Recentul gest abuziv facut de ministrul Adomnitei de a-l numi ca rector (fie si interimar) la SNSPA, pe Paul Dobrescu demonstreaza ca a invins, din nou, comunismul. Tovarasul Paul Dobrescu, fost consilier al lui Ion Iliescu, fost profesor la Academia Stefan Gheorghiu, a avut si un rol de ideolog al PCR. Acest rol si l-a exercitat in calitate de redactor-sef adjunct al revistei Era Socialista, organ teoretic al CC al PCR. De data asta nu mai e vorba de un om care, ce sa faca, a crezut in minciunile comunismului, dimpotriva, e vorba de unul care a mestesugit la aceste minciuni. Si ni le-a bagat pe git in ambalaj “stiintific"!

Ei, dar sa nu fim tristi, pe unul din posturile de prorector a ramas, in continuare, tov. Ani Matei, fost presedinte al UASCR si membru in CC al UTC pina in 22 decembrie 1989. Si pentru ca la tov. Ani Matei sa nu fie vorba numai de restauratie, primit si putin nepotism: sotia sa, Lucica Matei, e decan la una din facultatile de la SNSPA!

basil nu stiu ce vrei sa insinuiezi,nu ma intereseaza,daca ai ceva de intrebat intreaba Ministerul Educatiie,

Eu stiu ca Paul Dobrescu este :
1981: Doctor in filosofie, Universitatea Bucuresti
1970: Licentiat in filosofie, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Filosofie ,

Pana in 1970 universitatile romanesti nu fusesera inca infestate cu golemii ceausismului, bolsevicii nu avusesera atat putere incat sa distruca scoala romaneasca, distrugerea invatamantului romanesc este definitivata acum in 2011 de golemul portocaliu bociu..

http://www.inpolitics.ro/-golemul-portocaliu-art64612.aspx

Eu nu insinuez absolut nimic. Faptele vorbeste!

Ai dreptate, pana in 90 in invatamantul universitar nu patrundea orice neavenit. In schimb, sa nu-mi vorbesti tu mie de cei care ne predau inainte de 90 discipline precum: economia politica, filosofia sau probleme fundamentale de istoria patriei. Ii cunosc bine, stiu cat ii ducea capul. Ce contributii stiintifice valoroase putea sa aduca Paul Dobrescu ca redactor la Era Socialista? Eu zic ca nu-i productiv sa dam apa rechinilor. Iar in privinta invatamantului filosofic dinainte de 70, te inseli total. Acolo au invatat numai de marxism, leninism si stalinism. Poate ceva din invataturile lui Mao sau ideile ciuce ale lui Kim. Abia dupa 70, intro perioada de relativa deschidere culturala, au inceput sa mai apara ceva traduceri din operele filozofilor apuseni.

Pai Ulivia, daca PDL e ca si desfiintat, ce tot iti mai dai duhul pe forum sa lupti contra lui?

Ori esti specialista in lupta cu cadavrele?
Mai degraba vrei sa pari specialista in reanimarea cadavrelor, nu ti se pare?

Ulivia este un SECURIST, evita-l !

Lasa-l sa latre la stele .

Asa fac TRISTII si CIURUITI.
El crede ca PD-L nu va castiga alegerile.
Lasa-l in pace sa traiasca cu imaginatia.

 

TU VORBESTI MILITIANUL COB-e DIN BIHOR !!!!

Nu am cuvinte ca sa caracterizez un militian comunist ca si tine !!!!

tarade doi lei ziaristi dedoi bani !!

baiziaristule pacalit care esti tu pacalit!! la scoala aia de ziaristi nu tea invatat ca presedintele nu are nici o treaba cu partidele ? indeferent care ! uite asa ii dati nas lui basescu sa faca ce vrea el !! cum adica sa recuperezeprocente ptr pdl ? presedintele are voie sa se inplice in viata politica? vad ca dejav-ati obisnuit cu asta si peasacevamizeazasi marinarul !! sau poate esti trompeta care repetala nesfarsit asta si oamenii incep sao perceapa cape ceva firesc!!

 

Ulivia, cine te jigneste? Mai bine, ai sa vedem impreuna cine-i dragul tau profesor Valentin Nicolau. Episodul 1

Un articol de Andreea PAVEL

In perioada 16 aprilie – 30 august, Luminita F. s-a angajat la Editura Nemira, in functia de asistent manager. Aceasta ii acuză pe Valentin Nicolau (fost presedinte TVR si fondatorul editurii) si pe Angelica Nicolau, sotia acestuia si director executiv, de conditiile proaste in care a lucrat, de diferentele foarte mari intre ce scria in fisa postului si ce trebuia să facă de fapt, si de comportamentul adresiv al sotilor Nicolau.
Pe site-ul www.urbaniulian.ro este postată povestea Luminitei F., care a avut parte de o experientă neplăcută in tot timpul ce a lucrat ca asistent manager la Editura Nemira.

1) La interviu, Luminitei i s-a arătat un birou in care avea să lucreze, insă, după ce a fost angajată, aceasta s-a trezit intr-o incăpere de opt metri pătrati, fără nici o sursă de aerisire.

O femeie de serviciu i-a pus la dispozitie un ventilator pe care Luminita l-a folosit in exces, pană in momentul in care s-a imbolnăvit si a fost nevoită să se interneze pentru un tratament adecvat.

2) Asistentul manager o acuză pe Angelica Nicolau, directorul executive al editurii, de faptul că, desi la interviu ii promisese că a trece intregul salariu pe cartea de muncă, ulterior, directoarea a refuzat să facă acest lucru. Mai mult, la reprosul angajatei, aceasta i-ar fi exclamat: “Bine ai venit in lumea reală, Luminita!". Totusi, directoarea s-a lăsat induplecată si i-a trecut tot salariul pe cartea de muncă.

BAZIL,SAPATURILE ,FARA DOVEZI ,DATE DE O SENTINTA DEFINITIVA SI IREVOCABILA IMPOTRIVA LUI VALENTIN NICOLAU ESTE POLITIE POLITICA DPLista,

Pe mine nu ma intereseaza mofturile unei pipitze oarecare trimisa sa faca alta ceva decat asistenta manageriala.Daca este asa cum spunea Luminita F.,(de ce-i ascunzi numele?),daca avea dovezi mergea in Instanta,in rest este barfa si scorneli tipice politiei politice,actuale ,PDL-iste.

"GOLEMUL PORTOCALIU" a aparut in doua tabloide englezesti si este o radiografie psihologica clara si reala a unor rebuturi subumane care acum fac foarte mult rau miilor de romani din tara,dar care atenteaza si la democratia occidentala."GOLEMII PORTOCALII" sunt un real pericol european.Este punctul meu de vedere mi-l sustin cu faptele infractional-criminale savarsite de golemii portocalii PD-L-isti in Romania.Sute de romani au castigat in instante romanesti, dar si la CEDO impotriva masurilor ilegale ale golemilor portocalii PD-L.

vezi, esti impartiala pe fata

,,sapaturile " fara dovezi....sunt minaria unora ...ce dovezi ai tu despre cei carora le adresezi aici insulte? eu cunosc SNSPA , am fost sef de promotie si stiu ce se invata acolo...cind am plecat in Franta si USA pt completarea studiilor, acolo eram ,,incult" total... nimic din ce am facut 4 ani la SNSPA nu am regasit afara ....a trebuit sa studiez din nou dreptul ...numai ambitia, vointa de a invinge , de a arata ca si in Romania sunt tineri dotati m-a tinut acolo ...cind am revenit in tara m-am lovit de nulitatea factorilor de raspundere in frunte cu Nastase, Cosminca, Mihailescu , etc numai fosile comuniste ...mii de tineri au optat sa ramina in afara pt a se perfectiona in cercetare , studii, profesie ...am lasat invatatura de o parte si am inceput afacerile ...toti tilharii aveau, au legaturi in epidemicul comunism...au fost usor de pacalit tovarasii politicieni rosii...cu mintea, cu noroc , putina inventivitate, dorinta unora din virful societatii in 2001 de a se imbogati, toate au facut sa dobindesc mult in scurt timp , impreuna cu recuperarea mostenirilor care numai cu spaga le-am redobindit , fiind prea mari...a meritat ...m-am alaturat unora care au ales sa lupte impotriva kmerilor rosii de la noi...nu contest majoritatea criticilor de aici dar cind vad cite unul ca devine ,,tonomat", ca latra fara dovezi, numai dupa ce vede in media, incerc sa dialoghez dar cu lupii sunt lup asa ca de aceea de multe ori scriu cuvinte la limita decentei insa sunt nevoit pt ca altfel daca esti ,,slab", te maninca de viu... la americani am invatat sa nu renunt niciodata chiar si atunci cind nu se intrevede vreo solutie pt ca pina la final nu se stie ce poate interveni...
Arata-mi un comentariu al tau sau al lui kokarboase, etc , patriot, kiatra si altii , unul singur in care va manifestati opinia in mod civilizat, fara jigniri la adresa unor personaje politice care nu sunt informate de ceea ce afirmati si nu sunteti trasi la raspundere pt faptele voastre ...spui ca ai facut dreptul si il elogiezi pe Dobrescu et company care este de formare marxista, bolsevic sadea cu doctoratul la Moscova luat in doua saptamini...hai, te rog da-ti cu apa rece ....ca si tu predai cam in acelasi stil...nu poti face din mirtoaga cal de curse ...pina nu dispar cei care s-au format in bolsevism, pina nu sunt el;iminati, izolati adeptii lor, vezi copii, nepotii lor, tara asta nu va ajunge ceea ce a fost si mai mult decit atit ...eu sunt dispus sa ma intilnesc cu oricine de aici unde doreste , chiar si public sa dezbatem orice subiect ....astept propuneri...formam o societate a celor ce lupta pt ideile lor pe net?

Valentin Nicolau-Episodul 2

Fondatorul Nemira “nu-si tine mainile acasă"

3) O altă declaratie a fostei angajate il vizează de această dată pe Valentin Nicolau, sotul directoarei, care este un fost presedinte al TVR. Despre el, Luminita F. mărturiseste următoarele: “Nu reusea aproape niciodată să-si tină mainile acasă si nu doar cand se afla langă mine, ci si langă alte colege ale mele. Imi era silă să mai intru in biroul lui, atunci cand era la editură, si să-i duc cafeaua, de teama de a nu mă atinge. Dar mă prindea pe culoar si tot imi punea mana după mijloc sau după umeri. In dimineata in care am fost chemată să mi se dea sarcini de rezolvat in plus, motivul pentru care ar fi trebuit să fac eu acele lucruri era că am voce plăcută si stiu să vorbesc la telefon spre deosebire de colegul care ar fi trebuit in mod normal să rezolve acele treburi".

4) Legat de munca suplimentară, angajata sustine că incet-incet i se repartizau sarcini, care, in mod normal, ar fi trebuit să fie rezolvate de un alt coleg care nu făcea mai nimic si totusi continua să fie plătit. Acesta a fost momentul in care Luminita a cerut trecerea sarcinilor in fisa postului si renegocierea salariului. Iată reactia Angelicăi Nicolau: “Atat mi-a trebuit! Chiar m-am speriat cand am văzut-o cum s-a albit de furie. Mi-a fost teamă că i se va face rău si chiar m-ar fi mustrat constiinta. Si de parcă nu era suficient, indreptandu-mă spre toaletă să mă spăl pe fată, l-am intalnit pe sotul ei pe culoar, care a tipat la mine de fată cu alti colegi, că locul meu este in stradă, că mă dă afară pentru că locul meu nu este acolo, ci in stradă. Se pare că mă căutase cand eram la sotia lui in birou, a sunat telefonul in secretariat, iar el a fost foarte deranjat că nu era nimeni acolo să răspundă. Poate n-o să credeti, dar am fost scoasă din toaletă de către directoare intr-una din dimineti (nici nu reusisem să-mi rezolv problema), pentru că suna telefonul!"

Valentin Nicolau-Episodul 3

Palmaresul lui Nicolau

Site-ul www.bizcity.ro prezintă intr-un material toti directorii TVR din 1990, pană in prezent. Conform publicatiei online, al saptelea sef al TVR a fost Valentin Nicolau, care a fost numit director general, la propunerea PSD, pe 9 iulie 2002 si a ocupat functia pană pe 27 iunie 2005. In 2005, acesta a fost acuzat că in timpul mandatului său a aservit postul public de televiziune partidului social-democrat. Presa, de asemenea, a formulat mai multe acuzatii privind manipularea stirilor si a talk-show-urilor pentru a evita criticile la adresa guvernului Năstase. In acelasi an, presa centrală l-a acuzat pe Nicolau că a plătit din banii postului public, pulicitate intr-o revistă din Spania, in care lideri ai partidului social-democrat prezentau diverse realizări. Pe de altă parte, Valentin Nicolau a fondat in 1991 Editura Nemira, iar in 2001 a fost numit consilier pe probleme de cultură, educatie, cercetare si turism al fostului prim-ministru Adrian Năstase. La inceputul anului 2006, Valentin Nicolau se inscrie in Partidul Conservator, in care rămane trei luni, timp in care conduce filiala din Bucuresti. In iunie 2007 este numit membru al Consiliul National al Audiovizualului (CNA), la propunerea PSD, dar după o săptămană de la validarea sa in Parlament, demisionează in timpul discutiilor privind alegerea unui presedinte al consiliului. Potrivit unor surse PSD, citate de NewsIn, el a refuzat să mai reprezinte PSD in CNA pentru că nu dorea să fie doar un simplu membru, ci presedinte al institutiei.

Valentin Nicolau_ultimul episod

Valentin Nicolau . A fost, pe rand, subalternul lui Dan Voiculescu in PUR, consilierul lui Adrian Năstase, presedinte al TVR (2002-2005), iar apoi a revenit in partidul de buzunar al lui Voiculescu. A fost vicepresedinte al grupului GRIVCO si responsabil cu strategia si dezvoltarea Grupului Media Intact (Antena 1, 2, 3, Jurnalul National etc etc.).


Valentin Nicolau
Cat a condus TVR a subordonat postul public de televiziune intereselor PSD. A fost numit chiar membru in CNA, din partea lui Voiculescu, dar a demisionat deoarece voia functia de presedinte al acestui for. Este copatron si fondator al Editurii Nemira. A infiintat Smart FM. O coincidentă interesantă arată caracterul duplicitar al individului.
In urmă cu 12 ani am publicat la Editura lui Nicolau volumul "Averea Presedintelui. Conturile Ceausescu". Mi-a cerut, in schimb, să-i predau documente (dovezi) pentru toate afirmatiile făcute in acea lucrare. A justificat prin aceea că, in cazul in care va urma un proces cu vreunul dintre cei atacati, are nevoie de probe in apărare. I-am pus in brate un dosar ce continea peste 500 de file, majoritatea documente clasificate secret sau secret de serviciu si provenite dintr-o arhivă aflată in custodia Ministerului Apărării Nationale. Multe dintre acele documente vizau relatia de afaceri a lui Dan Voiculescu, via Crescent, cu Securitatea. Ei bine, desi, inainte de aparitia cărtii mele, Voiculescu m-a amenintat că mă va da in judecată, ulterior a renuntat. Mai mult, la cateva luni după aparitia cărtii, Valentin Nicolau devenea membru cu o functie importantă in...Partidului Umanist Roman condus de Dan Voiculescu. Desi au trecut 12 ani, n-am mai văzut dosarul predat lui Nicolau. De la acel dosar a inceput insă cariera politică a mercenarului. Uitati-vă cu atentie la el, priviti-i lantul si culoarea pielii si ganditi-vă că ăsta a fost presedintele TVR vreme de trei ani de zile!...

basil, cea mai revoltatoare subordonare a tvr este acum in 2011,

Subordonarea TVR intereselor mafiot -PDL este atat de revoltatoare incat CNA-ul la sesizarea societatii civile a fost nevoit sa amendeze acest post national de televiziune pentru publicitate politruc PDL-ista:

"TVR1, amendat de CNA cu 10.000 de lei, pentru publicitate politică.TVR1 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru publicitatea politică din emisiunea "Ne vedem la TVR", din 16 aprilie, in care au fost prezenti premierul Emil Boc, Elena Udrea si Gheorghe Flutur."

http://www.realitatea.net/tvr1-amendat-de-cna-cu-10-000-de-lei-pentru-publicitate-politica_829457.html

Dar cel mai grav este ca TYVR a ajuns sa faca Romania de rusine internatioanl [prin [promovarea manelismului si a asa zisei muzici taranesti care nu reprezinta adevarata muzica Romaneasca.Pe fruntea RTV scrie acum inculotura si obedienta politica.Aparitiile foarte dese ale cetateanului Basescu Traian sunt motive de maxima distractie pentru toti cei care inca mai au simtul umorului in tara.

 

S-AU INFURIAT GORILELE PDL-iste SI MITRALIAZA CU INJURII SI INSULTE DE CEA MAI JOASA SPETA,

COB(BOC)este specialist in teorizare tipica politiie poliitce PDL-iste,Pana ieri eram "rapandula" si pentru ca acest cuvant cotat "civilizat"pe ziare.com este caracterizarea perfecta a Udrei elena acum sunt "securist" "dihanie " sim urmeaza sa fiu impuscat,otravit sau sa mi se in sceneze unj accident de masina pentru ca nu ma sperie teoristii MAFIIE PDL-iste si cpontinui aici sau in mass-media romaneasca si occidentala sa soun adevarul despre infarctionalitatea si criminalitatea PDL-UDREA BASESCU BOC.Asemeni mie sunt late cateva mii de romani care cu o singura ARMA CEA O CUVANTULUI BINE ARGUMENTAT spune lumii ce pericol imens este pentru Romania si europa mafia si contrabanda PDL-ista.

Rusine ziare.com ca va pretati in a sustine politia politica a mafiie PDL-iste.

PAPPY PRINCIPALUL BENEFICIAR AL CRIMELOR DIN DECEMBRIE 1989 ESTE BASESCU TRAIAN, CONCUBINA LUI SI INTREAGA FAMIGLIE BASESCU TRAIAN,

Daca Basescu Traian nu ar fi avut contributii mari la crimele savarsite de securitataea ceausista inainte de dec.1989 kgb-ul iliescu ion nu l-ar fi coaptat in FSN PSD-PDL si nu iar fi permis sa-si faca "partid"PD-ul,PD care acum a ajuns sa inspaimante intreaga Europa prin infractionalitatea si criminalitatea PD-(L)-ista.

In alta ordine de idei ,in Romania nu a fost "revolutie "ci lovitura de stat pusa la cale de cei care acum fac spionaj economic in Romania ,vezi dosarul ALRO,fac conmtrabanda la granitele tarii chiar din interiorul instituiilor statului roman,vezi ANAF si distrug tara ,bucata cu bucata.In loc de democratizare PDL-UDREA BASESCU TRAIAN AU ADUS Romania in stadiul de unica tara cu risc de infometare, au readus politia politica stalinista in tara, vezi cenzuta BLONDA CHIORUL SI PITICUL A TANARULUI DRAMATURD STEFANIS LUPU.(este posibil ca aceasta piesa sa se joace la PE)Oamenii nu sunt convinsi cu minciunile voastre securist-PDLi-ste, oamenii, de la oameni simpli pana la oameni educati vad,inteleg si simt crimele PDL-iste pe propria lor piele.

Precizare, PDL-isti,"golemii portocalii" cum ii numeste d-l profesor Valentin Nicolau ,ma jignesc permanent pentru a-mi inchide gura.VA ANUNT CA NU MA SPERIATI,DIMPOTRIVA PRIN JIGNIRELE VOASTRE STRNGEM DOVEZI impotriva politiei politice PDL-UDREA BASESCU BOC.Punct

 

Ulivia, chiar m-ai dat pe spate!

Pai cate dovezi ai adus tu la cate tot indrugi pe forum? Datele depre Nicolau le-am luat de pe blocul lui Dan Badea, iar acesta este un individ cu coloana neaplecata in fata mardeisilor politici. De ce nu l-au actinat in judecata Voiculescu si Nicolau pe Dan Badea pentru dezvalurile lui? Mai ales Voiculescu, care ameninta cu procese pe oricine nu-i de parea lui.

TALMACENII de la "Ziare.com"

Tovarasi "ziaristi" de la acest site, nu sunteti pe faza cu realitatea romaneasca, probabil este duminica si sunteti ocupati cu Sfantul Constantin, sau orice alta "afacere" gastronomica sau bahica. Realitatea voastra este redusa la prostitutia jurnalistica, in asa zise analize, la care pun botul multi iternauti analfabeti, discipoli pro sau contra actualei guvernari. Sunt consternat de naivitatea celor care se dau dupa voi si dupa indicatiile pretioase ale echipei de la Ziare, comentand prostiile vidate de orice inteligenta gazetareasca. Am aruncat doar o singura privire asupra evenimentelor de interes general din Romania si ma intreb la ce foloseste deturnarea atentiei, si asa drogata, din presa de astazi. Concluzia: ori aveti un SRI-ist in gazeta VOASTRA, ori sunteti prosti cu carul!?

 

conkluzii

citind cu atentie comentariile la acest articol am ajuns la concluzia ca pdl va pierde alegerile si an strainatate pentru ca ungurii voteaza udmr 6 procente pdl 15 procente cu alte adunaturipoate ajung la 25--30 de procente... concluzia e simpla .. bate usl cu vreo 70 de procente iar antonescu iese presedinte cu vreo 80-90 de procente .. aceasta este o concluzie clara a tuturor dezbaterilor de pe acest forum MULT SUCCES

 

Visele unui "cutzu schiop" numit Lumezeanu si adevarul care le zbarleste parul unora: pdl partidul lui 4%...

pdl are o detenta formidabila: plin de boci, udrine, anastasii, talmaceni... pdl se pregateste de marele salt in neant. Nici macar *** nu vor mai vota cu jalnicul si insignifiantul pdl.
Asa ca Umezene latra cat vrei... satra pdl a trecut iar Traian Basescu cu "familionul" lui si-au trait traiul, si-au mancat malaiul.
Succesuri... vorba ebotulinei de Bruxelles.
Hau! Hau! Hauuuuuuu! Pa mai Lumezene!

 
 

Sa traiesti tov. meletzian...

Ce mai faci tov. meletzian? Te-a iertat Igas? Nu te mai da afara? Ai terminat clasa a treia? Ai promovat in clasa a patra?!!! Oaaauuu... ar trebui sa fii declarat monument al naturii, om de stiinta! Brava tie mai melitzianule!
Succesuri ebotulinice!

Toate calculele cad in fata unui fenomen:tradarea

In prezent Romania se confrunta cu un fenomen grav:tradarea pentru bani ai unor senatori PDL!!!
Acestia nu vor trebui iertati de electorat.Teo

 

Eu n-o sa-i iert, dar nu stiu cum sa-i pedepsesc, sa-i fac sa simta faptul ca-i detest!

Ai vreo idee'?
"Am zis!"

Da, big brother !

O solutie este sa le belesti,, stiuletele,, si ai reusit.

@cob

O propun pe coana ma-ta, e experta, dac-a reusit sa scuipe un avorton ca tine!

Saraci portocalii(cu duhul)...

Voi vorbiti de tradare?Priviti catre UNPR.PDL va pleca pe usa din dos ca si PNTCD.NICI O SANSA LA VIITOARELE ALEGERI! Basescu va fi suspendat si apoi demis.Romania trebuie sa-si recapete demnitatea fara PDL si fara basescu!

 

Voinicule !

Incearca tu si inlatural pe Basescu.
SI VRAJESTE LA COPII RETARDATII PROSTIILE TALE.


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor