Ziare.com

Deutsche Welle: Cine plateste oalele sparte de USL?

de
Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 19:10

   

Deutsche Welle: Cine plateste oalele sparte de USL?
Dincolo de mult asteptatele declaratii prezidentiale, care n-au adus prea multe noutati, dincolo de revelatia unui sef al statului netimorat, ramas siesi credincios, revenirea lui Traian Basescu la Cotroceni reprezinta o infrangere de proportii pentru USL si cleptocratii ei. La mijloc e insa chiar mai mult decat atat.

Intrucat ceea ce s-a petrecut in ultimele luni - nu doar in zilele cuprinse intre 3 si 6 iulie - n-a fost, cum eronat s-a afirmat, o simpla "lupta pentru putere", ci o tentativa de restauratie postcomunista prin intermediul unei lovituri de stat, revenirea la Cotroceni a lui Basescu e si altceva, scrie Deutsche Welle.

E ingenuncherea provizorie, intr-o batalie fara deznodamant ireversibil, a unei retele care a preluat conducerea tarii de la regimul Ceausescu, ar fi vrut puterea absoluta si eternizarea ei la carma, chiar cu pretul renuntarii la destinul european al Romaniei.

Ca atare, e o victorie categorica, dar nu definitiva, obtinuta cu masiv sprijin apusean, pentru europenismul romanesc.

Citeste mai mult despre Cine plateste oalele sparte de USL? pe Deutsche Welle.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1918 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

hahaha

a balmajit ceva basescu, imediat au aparut si "reactiile" in presa afiliata. un fel de ecou-ou-ou-u-u

 

ziarule Boulevardzeitung liebling,

fick dick mit all deinen basescu.

 

Cei mai in virsta cunosc elucubratiile...

acestui trust de presa,care bate cimpii pe toate canalele media,TV,radio,presa scrisa,chiar din perioada "cortinei de fier".Impresionant cum stie acest "oracol" cit de cleptoman este noul Guvern instalat de 3-4 luni,si ce intentii de restaurtie a comunismului aveau membrii lui.Normal,vigilenta noului furer german,Angela Merkel si interventia ei prompta au reusit sa stopeze fenomenul.Nu prea reuseste ea,sa stopeze recrudescenta fascismului in propria tara,sufera de o amnezie cronica severa in privinta celor 19 miliarde de euro datorate statului roman si ignora cu nonsalanta cele mai elementare norme de diplomatie si democratie,prin violarea dreptului statelor la autodeterminare.Prin fapta ei mareata a reusit sa influenteze un premier si un presedinte de cirpa,sa accepte conditiile impuse de ea cu o nemarginita obraznicie.Deutsche Welle face ceeace a facut din totdeauna:dezinformeaza diversionist.

 

Dulgherul Dumitru Basescu a fost facut colonel de comunisti pentru

Exterminarea elitei romanesti la "Canal".Fiul acestuia, securistul Traian Basescu este campionul luptei anticomuniste! Ha!ha! ha!

 

Si Burebista s-a purtat urit cu Traian, si uite ce parinti

avem! Jumatate lupi, jumatate macaroane.

restauratie postcomunista din partea mea dorsala

Niste infractori, domne, si atita tot. Ce e ala "postcomunism"?

 

Un fel de post-partum extrauterin: fara copil dar cu dureri.

Ne-am facut ca nu vedem, s-au facut ca n-au furat.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor