USL chiar nu are minte deloc? (Opinii)

Sambata, 10 Martie 2012, ora 08:40
8270 citiri
USL chiar nu are minte deloc? (Opinii)

Nu poti sa spui despre ceva care inca nu a inceput ca se apropie de sfarsit, dar aceasta este situatia pe care Uniunea Social Liberala si-o cauta cu lumanarea. Lipsa limpezimii in gandire, rod al incrancenarii, a incremenirii in proiectul "jos Basescu" fara oferirea unei alternative bazate pe calcule, va costa scump alianta care nu a apucat sa ofere romanilor ocazia sa o injure.

In interviul acordat Ziare.com, tanarul si neexperimentatul sef al Partidului Conservator afirma ca stie din surse "apropiate de Palatul Cotroceni" ca daca PDL va castiga alegerile, Traian Basescu il va desemna premier din nou pe Emil Boc. De ce consider eu ca daca in retorica USL se mai strecoara inca doua, trei asemenea gogomanii (am inteles, una dintre tinte este ridiculizarea lui Mihai Razvan Ungureanu, salvatorul Puterii), Opozitia isi va conserva statutul si dupa alegerile parlamentare?

Trecand peste minciuna cu sursele credibile - trebuie sa fii de-a dreptul inocent ca sa crezi ca in actualul context politic, cineva din apropierea lui Traian Basescu sifoneaza informatii strategice taman la urechea lui Daniel Constantin - incep prin a spune ca prin afirmatia sa, seful PC incurca teribil sansele candidatilor ardeleni ai USL.

Dupa cum se stie, se asteapta o candidatura a lui Emil Boc pentru Primaria Cluj-Napoca. Din motive care imi scapa, anuntul intarzie. Nu exclud varianta ca e o tactica, pentru a creste nivelul de asteptare, dar sunt convins ca fostul premier sovaie teribil in a-si asuma postura de invitat in platourile locale dupa ce a condus tara.

Constantin a aruncat pe piata "informatia" din disperare, gandindu-se (el sau stapanul sau) ca o asemenea veste este de natura sa-i indeparteze de urne pe romanii care ar fi dispusi sa acorde inca o sansa PDL. Adica dupa ce increderea lui Boc a scazut sub zece procente, si demisia sa era singura optiune pentru a relansa cursa pentru recastigarea popularitatii pozitive, varianta readucerii sale la Palatul Victoria are menirea de a creste lehamitea fata de portocalii si a semana ura fata de presedinte.

Numai ca taman din acelasi motiv, si anume teama de cacealma, lui Emil Boc ii sunt furnizate argumente in plus sa se decida sa candideze. Cu alte cuvinte, USL i-a dat, fara sa vrea, o mana de ajutor.

Pentru ca daca ar fi avut ceva mai multa minte, Daniel Constantin si-ar fi rupt o mana si si-ar fi dat cu ea in cap in loc sa declare asa ceva. Cu Emil Boc revenit la Cluj-Napoca, soarta alegerilor este previzibila. Nu numai ca va recastiga orasul, alaturi de Alin Tise, dar va reprezenta o locomotiva pentru regiune, unde PDL are o groaza de presedinti de consilii judetene si primari care n-au fost uitati la distribuirea banilor guvernamentali.

Ca sa nu mai vorbesc despre beneficiul pe care il va avea PDL la alegerile parlamentare dupa cateva victorii notabile la locale.

Asa ca dragi vectori de opinie de la USL, impingeti-l pe Boc sa candideze! In fond, nu trebuie sa ajungeti la guvernare, daca nu va lasa inima!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#USL alegeri, #Boc premier Basescu, #Daniel Constantin alegeri USL , #Traian Basescu