Ponta: Oamenii ne-au spus: "Impacati-va, scapati-ne de Boc si de Basescu"

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 17:19
1707 citiri
Ponta: Oamenii ne-au spus: "Impacati-va, scapati-ne de Boc si de Basescu"
Foto:presaonline.com

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la semnarea protocolului Uniunii Social Liberale din Piatra Neamt, ca aceasta constructie politica a fost facuta la indemnul oamenilor de rand pe care i-au intalnit pe strada.

"N-am facut USL pentru PSD, PNL sau PC, pentru Daniel Constantin, Antonescu, Ponta. Daca era interesul fiecarui partid, puteam merge separat pentru o functie in plus, un mandat de parlamentar in plus. E un proiect pentru cei care nu sunt membri PSD, PNL, PC, pentru romanii care sunt realmente disperati ca nu au nicio speranta de viitor si care ne-au spus Impacati-va, mergeti impreuna, scapati-ne de Boc si de Basescu si dati-ne o sansa in tara noastra", a spus Victor Ponta

"Pentru aceste scopuri a meritat sa construim Uniunea Social Liberala(...) Fac un apel - sa porniti pe acest drum cu gandul ca, si o sa citez din presedintele de onoare al liberalilor, domnul Quintus, ca suntem condamnati sa fim impreuna", a adaugat el.

Victor Ponta a mai facut si un apel ca cele trei partide sa treaca peste toate "ranile" trecute dintre ele.

In opinia sa, anul 2012 va fi unul foarte greu, cu alegeri locale si parlamentare, dar s-a aratat convins ca Uniunea Social Liberala va castiga aceste scrutine.

"Va fi un an foarte-foarte greu, dar si mai greu va fi dupa ce vom fi la guvernare. O sa spuneti sa avem noi problema asta. O s-o avem", a mai spus acesta.

#Ponta formare USL oameni, #Ponta USL Neamt, #Ponta impacare USL , #Victor Ponta
Comentarii