Ponta: USL nu voteaza nicio modificare a legii electorale

Luni, 21 Martie 2011, ora 12:20
1789 citiri
Ponta: USL nu voteaza nicio modificare a legii electorale
Foto: Antena 3

Victor Ponta a declarat luni ca Uniunea Social Liberala nu va vota nicio modificare adusa legii electorale, luand in considerare ca prin asta PD-L isi plateste "datoriile pentru ramanerea la guvernare catre diversi aliati".

"Nu vom vota nicio modificare facuta la legea electorala fara niciun fel de consultare", a precizat copresedintele USL.

Victor Ponta sustine ca cei de la PD-L incearca sa modifice aceasta lege fara sa faca in prealabil o consultare cu toate fortele politice.

"Cei de la PD-L isi platesc, catre diversi aliati, ramanerea la guvernare. Pentru noi legea electorala este mult mai importanta decat o mana de arginti pe care PD-L ii da ca Boc sa ramana la guvernare", a conchis liderul social democrat.

Parlamentarii Puterii au depus la Senat un proiect de lege prin care primarii sa fie alesi dintr-un singur tur de scrutin, nu in doua ca in prezent.

Proiectul va fi dezbatut luni in Comisiile de Administratia si Juridica din Senatul Romaniei.

Victor Ponta a mai anuntat ca USL a stabilit luni sa aiba la Baia Mare un candidat comun pentru primarie, adica "acela stabilit de sondaje".

"Daca va fi de la PSD il vom sustine, iar daca sondajele il vor stabili pe cel de la PNL, il vom sustine", a mentionat acesta.

#USL modificare Lege Electorala, #Victor Ponta lege electorala , #Victor Ponta
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Asa domnule Ponta, cereti consultari, nu va lasati, poate mai pica niste arginti! Pe praful asta orice banut e bun, nu poate fi dispretuit, cereti cat mai mult, poate tot veti primi ceva!