USL pune conditii pentru a asista la discursul lui Basescu din Parlament

Luni, 27 Iunie 2011, ora 08:05
1763 citiri
USL pune conditii pentru a asista la discursul lui Basescu din Parlament
Foto: Adevarul

Liderii USL au declarat ca nu sunt dispusi sa participe la discursul presedintelui Traian Basescu de luni, iar Victor Ponta a anuntat trei conditii pentru ca acest lucru sa se intample.

Asadar, liderul PSD ii cere presedintelui sa renunte la reorganizarea administrativa, sa accepte propunerea privind construirea unei relatii tripartide si sa-i ceara scuze Regelui Mihai, arata Evenimentul Zilei.

Dupa ce l-a acuzat pe seful statului ca isi cauta sticla pe jos in timpul negocierilor de la Cotroceni de saptamana trecuta, duminica Ponta a continuat atacul la adresa lui Traian Basescu, dar si la adresa Elenei Udrea.

"O cariera nefasta pentru Romania (n.red- cariera politica a sefului statului), un moment greu pentru Romania, care seamana izbitor cu un alt moment din istoria noastra: a existat Carol al II-lea cu Elena lui, Ceausescu cu Elena lui, exista si Basescu cu Elena lui", a spus Ponta, prezenta lalansarea programului USL pe tema agriculturii.

Kelemen amana reorganizarea pentru 2012 - UDMR pune presiune pe PDL in an electoral

De asemenea, liderii USL au salutat decizia UDMR de a nu accepta varianta de reorganizare cu 8 regiuni plus doua judete: Harghita si Covasna si nicio alta varianta de reorganizare.

#USL reorganizare tara, #USL Victor Ponta, #Ponta conditii discurs Basescu , #Victor Ponta