Craiova lui Mititelu, plangeri la FIFA si la DNA impotriva echipei primariei

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 10:15
1640 citiri
Craiova lui Mititelu, plangeri la FIFA si la DNA impotriva echipei primariei

FC Universitatea Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu, a depus plageri la FIFA si DNA dupa ce autoritatile locale din Banie au infiintat o noua echipa, CS Universtatea Craiova, pe care au inscris-o in Liga 2.

Mititelu solicita FIFA excluderea echipei primariei din campionat, in timp ce procurorilor anticoruptie le-a cerut sa demareze o ancheta legata de infiintarea si finantarea acestei formatii.

"Clubul nostru a sesizat FIFA cu o actiune impotriva Federatiei Romane de Fotbal si a SC Club Sportiv U Craiova SA.

In cadrul actiunii am solicitat FIFA sa ne admita urmatoarele capete de cerere:

1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competitiei Ligii a II-a.

2. Obligarea acestei societati de a-si schimba denumirea.

3. Interdictia de a folosi, de catre aceasta societate, a culorilor, insemnelor, imnului, care apartin de drept clubului nostru.

4. Obligarea in solidar a FRF si Club Sportiv U Craiova SA de a plati suma de 50.000 euro, reprezentand daune interese, pentru fiecare zi in care si-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova.

Urmeaza ca FIFA sa stabileasca un termen de judecata, cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie a acestui an.

Mentionam faptul ca in paralel Fotbal Club Universitatea Craiova a inaintat o plangere penala Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea mai multor infractiuni de catre toti cei implicati", se arata intr-un comunicat oficial al Universitatii Craiova.

Cele doua echipe din Banie, FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova, evolueaza in aceeasi serie a ligii secunde, urmand a se intalni in meci direct in acest sezon.

M.D.

#Mitielu FIFA Universitatea Craiova, #Mititelu DNA Universitatea Craiova, #Universitatea Craiova Liga 2 , #Adrian Mititelu