Ramane Craiova lui Mititelu fara palmares?

Luni, 01 Februarie 2010, ora 17:39
1561 citiri
Ramane Craiova lui Mititelu fara palmares?

Patronul orasului Craiova, Antonie Solomon, a uimit pe toata lumea in Banie anuntand ca echipa patronata de Adrian Mititelu nu este detinatoarea palmaresului Universitatii, alimentand astfel speculatiile privind aparitia unei noi echipe.

"Universitatea pe care o stie toata lumea o are altcineva in Craiova, cu nume, cu palmares, cu tot. Eu asa stiu, poate-l intrebati pe domnul Staicu, care a facut acea tranzactie cu domnul finantator. O singura echipa are palmaresul si nu e aceasta", a spus Solomon la sport.ro.

Edilul din Craiova a continuat, acuzandu-l pe Adrian Mititelu de ruperea protocolului de colaborare incheiat intre echipa si primarie.

"Sunt banii lui Mititelu, face ce vrea cu ei. Eu am vrut sa ajut, nu am vrut sa-i dam in cap, credeam ca aceasta echipa ne reprezinta, voiam sa atingem din nou gloria de altadata. E o lege care nu trebuie negociata, ci respectata.

Primaria a pus la dispozitie stadionul gratis. Nu voi merge la Turnu Severin sa vad aceasta echipa, nu ma intereseaza primarul din Turnu Severin. Vrem sa facem alta echipa la Craiova, care sa fie a Craiovei. Fara Popescu, Netoiu si altii. Veti vedea ca vom reusi. Si la Iasi se intampla asta", a mai spus Solomon.

Aluzia primarului Craiovei referitoare la palmaresul Stiintei il are in prim-plan pe fostl patron, Dinel Staicu. Acesta a preluat echipa in anul 2002, de la Gigi Netoiu, dupa ce majoritatea jucatorilor au fost vanduti "la pachet" celor de la Dinamo si a vandut-o 3 ani mai tarziu actualului finantator.

In momentul vanzarii insa, Staicu ar fi facut un "artificiu" prin care numele, emblema si palmaresul, intreaga identitate a echipei, ar fi ramas in proprietatea lui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#palmares Universitatea Craiova, #Dinel Staicu Universitatea Craiova, #Universitatea Craiova fara palmares , #Adrian Mititelu