Universitatea Craiova a revenit in fotbal

Marti, 17 Iulie 2012, ora 13:43
3771 citiri
Universitatea Craiova a revenit in fotbal

Clubul Universitatea Craiova va reveni in fotbal dupa un an in care echipa patronata de Adrian Mititelu a fost dezafiliata de la FRF si nu a avut dreptul de a se inscrie in nicio competitie oficiala.

Dupa ce Mircea Sandu a fost "urecheat" in public de premierul Victor Ponta, presedintele Federatiei a anuntat ca Stiinta va fi invitata in Liga 2.

Comitetul de Urgenta al FRF s-a reunit, marti, prin intermediul telefonului iar membrii acestuia au decis sa reprimeasca Universitatea Craiova in fotbal.

"Da, ne-am pus de acord. Craiova are un loc in Divizia B", a anuntat presedintele Ligii, Dumitru Dragomir.

In acest moment, specialistii lui Mircea Sandu redecteaza documentele oficiale care vor fi trimise Universitatii, dar si comunicatul de presa orin cadrul caruia se va anunta refilierea Stiintei.

"In ceea ce priveste hotararea Curtii de Apel, probabil ca marti colegii mei care se ocupa de competitii vor transmite scrisoarea prin care SC, AFC, nici nu mai stiu care dintre socitetati (organizatiile prin care Adrian Mititelu administreaza clubul Universitatea Craiova - n.r.), daca doreste sau nu sa se inscrie in competitie. In Liga a II-a, bineineteles, oricare dintre ele", a dezvaluit Mircea Sandu luni seara.

Decizie istorica a FRF! Mircea Sandu primeste Craiova in Liga 2

A mintit Nasu'?

Pana la discutia cu Victor Ponta, Mircea Sandu sustinea ca Universitatea nu poate fi reafiliata, Romania riscand sa fie aspru sanctionata de FIFA si UEFA.

Aceasta hotarare a FRF este si una care ii pune probleme mari lui Adrian Mititelu. Dupa dezafiliere, Craiova si-a pierdut toti jucatorii iar acum trebuie sa adune un lot intreg in decurs de cateva zile, daca vrea sa se inscrie in campionat.

Daca nu se va inscrie in Liga 2, echipa din Banie va fi retrogradata administrativ in al treilea esalon valoric.

M.D.

Citeste si:
O hotărâre a Parlamentului privind starea de alertă, declarată neconstituţională de CCR
O hotărâre a Parlamentului privind starea de alertă, declarată neconstituţională de CCR
Curtea Constituţională a admis miercuri, 20 octombrie, cu unanimitate de voturi, o sesizare formulată de 50 de parlamentari - deputaţi neafiliaţi şi membri AUR şi PSD, privind...
Rareș Bogdan, fotografiat alături de fugarul Cristian Rizea. Fostul deputat PSD și-a anunțat candidatura la primăria orașului Bălți VIDEO
Rareș Bogdan, fotografiat alături de fugarul Cristian Rizea. Fostul deputat PSD și-a anunțat candidatura la primăria orașului Bălți VIDEO
Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit în Republica Moldova pentru a se sustrage unei pedepse primite în România de 4 ani și 8 luni de închisoare, a publicat miercuri, 20 octombrie, o...
Sursa: Ziare.com
Comentarii