Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum se apara omul care a ingropat Craiova in Ghencea

Marti, 03 August 2010, ora 16:30
3705 citiri
Cum se apara omul care a ingropat Craiova in Ghencea

Ioan Onicas, arbitrul asistent care a anulat golul lui Costea in timpul partidei dintre Steaua si Universitatea Craiova, se apara si sustine ca jucatorul Stiintei se afla in pozitie de offside, dar ca reluarile TV sunt inselatoare.

"Am revazut faza respectiva, dar, din pacate, reluarea nu ma ajuta. Daca era o camera amplasata pe linia careului mic poate ca s-ar mai fi putut discuta. Asa, vorbim pe o filmare de pe linia careului mare", a declarat Onicas in Adevarul.

"Fluierasul" a sarit apoi la gatul oltenilor, acuzand lipsa de intelegere din partea acestora.

"Acuzatiile care mi s-au adus sunt total nefondate. Nu se accepta ca pot exista si greseli de perceptie a unei faze, pot exista greseli omenesti, facute fara cea mai mica intentie. In timpul jocului eram convins ca am procedat corect. Las CCA sa-si spuna punctul de vedere pentru ca oricum acela conteaza. Eu mi l-am spus in timpul jocului. Degeaba as incerca sa conving daca nu ma ajuta nici o imagine video existenta pana acum", a conchis arbitrul din Zalau.

Sustinut de Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, este in asentimentul arbitrului si sustine ca Mihai Costea se afla cu jumatate de metru in afara jocului in momentul in care a marcat.

Culisele scandalului de la Steaua - Craiova

"Nu e faza grea, e ofsaid jumatate de metru! Daca te uiti fara incetinitor, in viteza, se vede clar, jumatate de metru. Raman la opinia ca e jumatate de metru ofsaid!

Si la golul Craiovei mi s-a parut fault in atac, Iliev l-a luat in brate pe Geraldo. Oricum, totul e istorie! Campionatul nu ti-l da arbitrul, daca nu ai echipa, nu castigi",a spus patronul Stelei la Sport.ro.

Oltenii au plans in vestiar dupa infrangerea cu Steaua

Liga I: Steaua a invins greu Universitatea Craiova

Steaua a invins Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, insa oltenii au reclamat un gol anulat in mod gresit de Ioan Onicas la scorul de 1-0 in favoarea lor.

Conducatorii Stiintei sustin ca "ros-albastrii" nu ar mai fi revenit in joc daca ar fi fost condusi cu 2-0.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ioan Onicas apara, #Onicas offside Mihai Costea, #Craiova ingropata Ghencea, #gol anulat Mihai Costea Ghencea, #Steaua victorie Universitatea Craiova , #Liga I