Ziare.com

Curtea de Apel spulbera visele oltenilor: Craiova nu poate reveni in Liga 1

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 20:50

   

Curtea de Apel spulbera visele oltenilor: Craiova nu poate reveni in Liga 1
Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Universitatii Craiova de acordare a licentei pentru a putea juca in Liga 1 in sezonul urmator.

Curtea de Apel Bucuresti a dat, vineri, sentinta in procesul pe care Universitatea Craiova l-a intentat Federatiei Romane de Fotbal, cerand sa i se acorde licenta pentru a putea juca in Liga I.

Judecatorii au respins actiunea clubului patronat de Adrian Mititelu, hotararea acestora fiind definitiva si irevocabila.

"Stiinta" s-a adresat instantei dupa ce forul condus de Mircea Sandu a respins cererea initiala pentru primirea in Liga 1, dupa care a anulat apelul ca fiind netimbrat, in ciuda cererii anularii solicitate de olteni.

In urma acestei decizii, Universitatea Craiova se va putea inscrie doar in esalonul secund in cazul in care Curtea de Casatie si Justitie decide reafilierea clubului de pe Ion Oblemenco.

Oltenii mai au doua litigii pe rol cu FRF, unul pentru reafiliere, unde au castigat in prima instanta la Curtea de Apel, si un altul prin care cer anularea datoriei de sapte milioane de euro catre antrenorul Victor Piturca.

C.F.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1989 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor