Jucatorii Craiovei vor sa spele rusinea din sezonul trecut

Marti, 15 Iunie 2010, ora 15:30
639 citiri
Jucatorii Craiovei vor sa spele rusinea din sezonul trecut

Atacantul Universitatii Craiova, Mihai Dina, a anuntat ca formatia din Banie poate sa obtina mai mult decat evitarea retrogradarii, in noul sezon al Ligii I.

"Ne asteapta un campionat greu, dar trebuie sa spalam rusinea din sezonul trecut. Vom vorbi mai putin in acest sezon si vom lupta mai mult. Asteptam sa fim anuntati cine va fi noul antrenor.

Cu o pregatire buna in aceasta vara cred ca putem sa speram la mai mult in noul sezon. Anul trecut a cantarit mult si ratarea calificarii in Europa din vara lui 2009, in ultima etapa cu Vaslui", a afirmat Mihai Dina la vizita medicala efectuata marti, potrivit Mediafax.

Goalkeeperul oltenilor Silviu Lung Jr. spune ca un pas important pentru imbunatatirea performantei echipei ar fi readucerea suporterilor la stadion.

"Este un nou inceput, speram sa ne pregatim bine. Vrem sa jucam un fotbal frumos si sa aducem oamenii la stadion. Sper sa fiu constant, sa joc cat mai bine in urmatorul sezon. Noi trebuie sa vorbim mai putin in afara terenului. Ca fotbalist trebuie sa vorbesti pe teren, acolo trebuie sa ne facem remarcati. Vom avea parte si de un amical unic, cu Juventus, si imi doresc mult ca Buffon sa joace, fiindca este idolul meu.", a adaugat Lung Jr.

Mijlocasul Andrei Prepelita crede ca Universitatea Craiova nu trebuie sa rateze calificarea in Europa League in sezonul 2010-2011.

"Daca vom rata si sezonul viitor nu vom mai avea nicio scuza. Vrem mai mult, iar Liga Europa este un obiectiv realizabil. Am suferit foarte mult dupa acel esec cu FC Vaslui. Moral am stat foarte prost dupa acel moment, nu am mai gasit motivatie. Stiti foarte bine, au fost si o serie de ghinioane, si foarte multe ratari, si probleme de arbitraj. Sper sa fim mai bine pregatiti fizic pentru campionatul urmator.", a mentionat Prepelita.

Universitatea Craiova a evitat retrogradarea in ultima etapa in sezonul 2009-2010, dupa o victorie obtinuta pe teren propriu cu Otelul Galati, scor 3-0.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Mihai Dina, #Silviu Lung Jr, #Andrei Prepelita, #Universitatea Craiova , #Liga I