"U" Craiova pleaca invinsa de la Timisoara

Sambata, 11 Aprilie 2009, ora 19:53
1282 citiri
"U" Craiova pleaca invinsa de la Timisoara

FC Timisoara a invins sambata, scor 1-0, pe Universitatea Craiova, intr-un meci din cadrul etapei a 24-a a Ligii I.

Duelul celor mai in forma echipe ale momentului din Romania a fost castigat de FC Timisoara, care o egaleaza pe Dinamo in fruntea clasamentului Ligii I, chiar si fara cele 6 puncte pe care inca mai asteapta sa le primeasca inapoi de la TAS.

Ca si in meciul cu Rapid, Arman Karamyan a fost cel care a adus toate cele trei puncte in curtea timisorenilor. Atacantul armen a marcat in minutul 49, din 10 metri, dupa ce a primit o pasa excelenta de la Gigel Bucur. Pentru fratele mult mai celebrului Artiom Karamyan este cea de-a patra reusita in ultimele trei meciuri.

La sfarsitul primei reprize, Dorel Stoica a ratat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Florin Costea. Sutul mijlocasului craiovean a fost aparat de Pantilimon.

Acelasi Pantilimon si-a mai salvat echipa in mai multe randuri, iar atunci cand n-a facut-o el s-a ocupat Florin Costea, care "a avut grija" sa rateze niste ocazii monumentale.

Cu aceste 3 puncte, FC Timisoara urca pe primul loc al clasamentului Ligii I, la egalitate cu Unirea Urziceni si Dinamo, aceasta din urma avand insa un meci mai putin disputat.

FC Timisoara: Pantilimon - Badoi, Nibombe, Cisovsky (Luchin '43), Latovlevici - Arm. Karamian, Borbely, Alexa, Art.Karamian - Magera (Vrisici '84), Bucur (Parks '89).

Antrenor: Gabi Balint.

Universitatea Craiova: Bornescu - Dananae, Stoica, Gaman, Rose (Gangioveanu '56) - Prepelita, Dilevski (Dina '66), Soava - Woobay - M.Costea (Craciun '90), F.Costea.

Antrenor: Nicolo Napoli.

Intalnirea a fost condusa la centru de Alexandru Tudor, care a fost ajutat la cele doua linii de Ionel Popa si Miclos Nagy.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#FC Timisoara, #Universitatea Craiova, #Liga I , #Liga I