Wotte, suspendat dupa ce a petrecut cu femei pana dimineata

Luni, 03 Mai 2010, ora 20:03
2245 citiri
Wotte, suspendat dupa ce a petrecut cu femei pana dimineata

Mark Wotte a fost demis de la Universitatea Craiova, dupa ce Adrian Mititelu a aflat ca olandezul a fugit din cantonament pentru a petrece in compania unor femei.

Cel putin asa sustine Gazeta Sporturilor, care spune antrenorul "juvetilor" ar fi petrecut pana in zori, inaintea meciului cu International, cu femei si alcool.

"Vineri seara echipa a plecat la Severin. Conducerea oltenilor a aflat ulterior ca Wotte, impreuna cu unul dintre secunzi, ar fi plecat din hotel si s-ar fi vazut in oras cu un anume Voicu, un apropriat al lui Benone Lazar, patronul celor de la International, insotit de doua femei.

Cei doi membri ai staffului tehnic al oltenilor s-au intors la 3 dimineata la hotel, iar trezirea si micul dejun erau programate la ora 8:30. Din cauza intilnirii nocturne, programul echipei a fost decalat cu trei ore, iar Wotte a coborit in holul hotelului in jurul orei 12. Dupa ce aceste informatii au ajuns la urechile conducerii, Wotte a fost demis.", dezvaluie o sursa apropiata Gazetei Sporturilor.

Antrenorul Mark Wotte a infirmat insa intalnirea si spune ca s-a intors mai devreme la hotel: "Nu e adevarat ca m-am intalnit cu femei, am iesit din hotel pentru putin din timp, asta e adevarat, dar m-am vazut cu niste apropiati pentru a le da invitatii la meci".

Iata comunicatul oficial emis luni de clubul Universitatea Craiova:

1. Avand in vedere mai multe referate privind fapte repetate si grave de indisciplina, precum si lipsa de profesionalism, Consiliul Director al SC Fotbal Club U Craiova SA a hotarat in sedinta de astazi, 3.05.2010, suspendarea pe o perioada de 30 de zile a antrenorului Mark Wotte.

2. Totodata, s-a luat act de demisia antrenorului secund, Corneliu Papura.

3. Meciurile FC Universitatea Craiova cu Ceahlaul Piatra Neamt si CFR Cluj vor fi conduse de tandemul George Bita si Eugen Trica.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Mark Wotte demis, #Universitatea Craiova , #Mark Wotte