Wotte neaga orice acuzatie: E o inscenare!

Luni, 03 Mai 2010, ora 22:08
1318 citiri
Wotte neaga orice acuzatie: E o inscenare!

Antrenorul suspendat al Universitatii Craiova, Mark Wotte, neaga acuzatiile clubului din Banie si spune ca totul este o inscenare pentru a-l demite fara sa i se mai achite contractul scadent in 2011.

"Nu e adevarat, e o minciuna. Ei vor sa ma puna intr-o lumina proasta, dar eu nu am facut asa ceva nici pana acum. Eu am fost foarte serios in pregatirea acestui meci si sint foarte suparat si furios din cauza acestui scenariu.

Contractul meu expira in vara viitoare. Ca sa intrerupa contractul trebuie sa-mi dea banii pe tot sezonul viitor si e evident ca aceste zvonuri au aparut doar pentru ca nu vor sa mi-i mai dea.

La ora 23 am iesit sa dam niste invitatii, iar dupa o ora am revenit, am verificat jucatorii si ne-am culcat si noi pe la ora 1. Papura e un om respectabil, nu am facut nimic rau. Oamenii de la club ne trateaza foarte rau. Acum doua saptamini cind am batut Vasluiul eram cel mai bun antrenor, acum nu mai sint.

Eu am venit la Craiova unde am lucrat cu tineri, pentru ca nu erau bani sa-i tinem pe cei cu experienta. Si eu sunt responsabil pentru esecul cu International, dar ceea ce conteaza e ca Universitatea sa ramina in prima liga. Daca voi pleca, o voi face in conditii amiabile. Iubesc jucatorii, sunt si oameni buni aici, dar sint dezamagit de ce s-a intimplat. Am vorbit cu jucatorii si erau tristi ca am fost suspendat, mi-au zis ca sint suparati ca nu ii mai antrenez.", a declarat Mark Wotte la GSP TV.

Wotte, suspendat dupa ce a petrecut cu femei pana dimineata

Clubul Universitatea Craiova a anuntat luni ca Mark Wotte a fost suspendat pe o perioada de 30 de zile, din cauza actelor de indisciplina repetate. Surse apropiate echipei spun ca antrenorul olandez a fost demis din functie dupa ce a petrecut in compania unor femei in noapte dinaintea partidei cu International, scor 1-3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Mark Wotte demis, #Universitatea Craiova , #Mark Wotte