CSU Craiova a anuntat stadionul pe care se va disputa derbiul cu FCSB

Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 12:00
6453 citiri
CSU Craiova a anuntat stadionul pe care se va disputa derbiul cu FCSB
Foto: CSUC

Visul suporterilor formatiei CSU Craiova de a inaugura noul stadion Ion Oblemenco la derbiul cu FCSB a fost spulberat.

Dupa cateva zile de promisiuni cum ca noua arena va fi gata, in cele din urma s-a stabilit ca meciul sa se joace la Severin.

Stadionul nu are inca toate actele facute, plus ca mai sunt cateva lucruri de finalizat.

Cei de la CSU Craiova spun ca meciul de duminica va fi ultimul in exil.

Iata comunicatul oficial al oltenilor:

Desi toate partile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca receptia stadionului sa se faca in termenul celor 5 zile de dinaintea urmatorului prevazut de ROAF pentru anuntarea schimbarii stadionului considerat "acasa", va anuntam cu regret, dar si cu un strop de bucurie ca nu le vom face onoarea marii inaugurari unor rivali, ca vom juca inca o data in vestul Olteniei, la Severin. Suntem siguri ca oltenii din Mehedinti, Dolj si din celelalte trei judete vor umple si stadionul de langa Dunare, duminica seara, asa cum l-ar fi umplut si pe cel de langa Jiu.

Cat despre inaugurarea stadionului din Craiova, aceasta va avea loc impotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga, la inceputul lunii noiembrie. Chiar daca marea deschidere se amana un pic, ii rugam pe cei cu sufletul alb-albastru sa se gandeasca la faptul ca avem cel putin un secol inainte de mers la meciuri, impreuna, pe senzationala noastra arena din Craiova. Astfel, meciul de inaugurare va fi un motiv de sarbatoare si bucurie deplina pentru Universitatea si fanii ei, fara incrancenarea si, in buna masura, nervii pe care i-ar fi implicat un derby cu atata semnificatie pentru olteni.

Pentru inca o zi care ne-ar placea sa intre in istorie, la fix 50 de ani de la inaugurarea stadionului Central, incrancenarea si sperantele unei victorii mari, mai ales avand in vedere egalitatea de puncte din clasament intre noi si adversar, vor fi traite la Severin, duminica, de la ora 20:45.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#stadion CSU Craiova FCSB, #stadion nou Craiova , #stiri Universitatea Craiova