DNA ancheteaza dezafilierea Universitatii Craiova de la FRF

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 12:05
3199 citiri
DNA ancheteaza dezafilierea Universitatii Craiova de la FRF

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a demarat o ancheta in cazul dezafilierii provizorii a Universitatii Craiova de la FRF.

In urma plangerilor depuse de patronul Stiintei, Adrian Mititelu, la DNA, procurorii anticoruptie au decis sa cerceteze acest caz.

Deocamdata, conform site-ului gsp.ro, ei au solicitat Federatiei Romane de Fotbal (FRF) sa le puna la dispozitie documentele in baza carora Craiova a fost scoasa din fotbalul romanesc.

Dupa ce vor studia actele, DNA ii va cita pentru audieri pe membri Comitetului Executiv al FRF, cei care au decis dezafilierea.

Adrian Mititelu a amenintat in mai multe randuri ca va implica DNA-ul in acest caz, el spunand ca dezafilierea a fost ilegala.

"Nici azi nu se stie ce decizie s-a luat impotriva noastra. Nici macar nu exista decizia asta de excludere temporara cu executare imediata. Au facut o mare gafa, pentru ca ei nu puteau decat sa propuna acest lucru si apoi sa convoace Adunarea Generala. Dragomir si ai lui s-au grabit, au comis abuzuri uriase. Se va intoarce totul cu fundul in sus, o sa vedeti surpriza secolului in curand", a spus Mititelu cu putin timp in urma.

Patronul Universitatii Craiova a depus plangeri la DNA impotriva a 10 din cei 14 membri ai Comitetului Executiv, adica impotriva celor care au votat pentru dezafilierea Stiintei.

Echipa din Banie a fost scoasa din fotbalul romanesc in data de 20 iulie, atunci cand Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei.

"In urma incalcarii grave a Statului FRF, in temeiul art. 18, pct 2, coroborat cu prevederile art. 18, pct. 1, ambele din Statutul FRF, Comitetul Executiv adopta masura de excludere provizorie a clubului SC Fotbal Club U Craiova SA, urmand ca aceasta masura sa fie supusa validarii primei Adunari Generale a FRF", a fost explicatia federalilor.

Iata cine a votat in favoarea dezafilierii Craiovei:

Mircea Sandu - Presedinte

Dumitru Dragomir - Prim-vicepresedinte

Octavian Goga - Vicepresedinte, reprezentant al fotbalului amator

Cornel Sfaiter - Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a

Marian Rusen - Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a

Stefan Stana - Reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a

Cristian Bobar - Reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a

Paul Costas - Reprezentantul cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori

Sorin Terbea - Reprezentantul cluburilor de fotbal in sala

Vasile Avram - Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor

Citeste si:
Adrian Mutu, atac violent după meciul pierdut cu FCSB: " A fost un arbitraj şmecheresc, o ruşine de arbitraj"
Adrian Mutu, atac violent după meciul pierdut cu FCSB: " A fost un arbitraj şmecheresc, o ruşine de arbitraj"
Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Adrian Mutu, a criticat dur, sâmbătă seară, prestaţia brigăzii de arbitri la meciul cu FCSB, scor 0-1, el afirmând că a fost “o ruşine de arbitraj”....
Liviu Dragnea, atacuri în rafală la adresa șefilor SRI. „George Maior, cam de la 10, 11 dimineaţa devenea prieten cu paharul”
Liviu Dragnea, atacuri în rafală la adresa șefilor SRI. „George Maior, cam de la 10, 11 dimineaţa devenea prieten cu paharul”
Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, 19 septembrie, că a auzit discuţii între şefii serviciului Român de Informaţii şi procurori asupra cărora cei de la SRI...
Sursa: Ziare.com