Fanii Universitatii Craiova vor sa faca un miting in Bucuresti

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 13:09
1078 citiri
Fanii Universitatii Craiova vor sa faca un miting in Bucuresti

Suporterii Universitatii Craiova doresc sa protesteze, saptamana viitoare, in fata sediului Casei Fotbalului.

Protestul vine dupa ce Federatia Romana de Fotbal a refuzat, deocamdata, sa-i acorde clubului craiovean licenta pentru sezonul 2009-2010.

Vezi mai jos solictarea facuta de suporterii oltenilor catre primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu:

"Catre domnul primar general al municipiului Bucuresti

Stimate domnule primar general Sorin Oprescu, va facem cunoscut ca in ziua de 11.05.2009, intre orele 14-15, in localitatea Bucuresti, sector 2, locul Federatia Romana de Fotbal, se va desfasura o adunare publica organizata de catre noi, suporterii Universitatii Craiova. La adunare vor participa circa 100 persoane. Traseele de acces spre locul adunarii, precum si cele de dispersare vor fi: Bulevardul Basarabia si strada Maior Coravu.

Scopul adunarii publice il constituie manifestarea (aprobarii, adeziunii sau protestului) in legatura cu posibila retrogradare a Universitatii Craiova. Va asiguram ca adunarea se va desfasura in mod pasnic si civilizat. Din partea noastra sunt imputerniciti oameni sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare a adunarii, astfel incat aceasta sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta.

Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii adunarii si pe trasee va purta urmatorul insemn distinctiv: tricouri albe.

In sprijinul bunei desfasurari a adunarii, solicitam din partea primariei si a organelor de politie luarea urmatoarelor masuri: sprijinirea bunei desfasurari a protestului in conditii pasnice."

Universitatea Craiova este in pericol sa nu primeasca licenta pentru viitorul sezon al Ligii I din cauza datoriilor si a problemelor cu stadionul.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#miting Bucuresti, #suporteri Universitatea Craiova, #licenta Universitatea Craiova , #stiri Universitatea Craiova