Mititelu anunta ca a intrat in posesia unui document exploziv: "Sandu si Dragomir sunt terminati!"

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 17:05
5930 citiri
Mititelu anunta ca a intrat in posesia unui document exploziv: "Sandu si Dragomir sunt terminati!"

Adrian Mititelu anunta joi ca a intrat in posesia unui document exploziv, care va duce la sfarsitul celor doi conducatori ai fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

"Maine (vineri - n.red.), la Tribunalul Bucuresti are loc un proces ce va ramane, probabil, in istoria fotbalului romanesc, deoarece se va judeca actiunea introdusa de Fotbal Club U Craiova in urma cu aproximativ un an de zile, prin care s-a cerut de catre Universitatea constatarea faptului ca Sandu Mircea nu a fost ales in mod legal si ca nu are mandat ca presedinte FRF.

22 noiembrie 2012, 15:53

Aceasta actiune a pornit in urma sesizarii faptului ca la Adunarile Generale din anii 2005 si 2010, organizate de FRF pentru alegerea presedintelui si a celorlalte organe de conducere, au votat persoane care nu au calitatea de asociati ai FRF si care nu aveau dreptul sa voteze. Practic, din cele aproximativ 270 de persoane care au votat, numai 80 dintre acestea aveau dreptul legal sa voteze. Astfel, au fost incalcate prevederile Legii 69/2000, prin care se stabilise ca dreptul de vot in cadrul federatiilor sportive nationale sa apartina numai cluburilor asociate, NU neaparat si echipelor participante in competitii.

Practic, Adunarile Generale din 2005 si 2010 sunt nule de drept, iar exercitarea atributiunilor de catre Mircea Sandu a fost facuta in afara legii. De altfel, nici la Registrul Special al Federatiilor de pe langa Tribunalul Bucuresti, asa-zisele mandate obtinute in 2005 si 2010 nu erau inregistrate din aceleasi motive. Astfel, conform prevederilor Legii 69/2000, un mandat incepe sa produca efecte din momentul inscrierii lui la Tribunalul Bucuresti.

In procesul de maine, instanta se va pronunta pe doua capete de actiune: cererea Fotbal Club Universitatea Craiova ca mandatul lui Mircea Sandu a incetat la 25 ianuarie 2005 si solicitarea Federatiei Romane de Fotbal de a inregistra mandatele din 2005 si 2010 (?!?!?!?!?!).

Bomba vine de la ANST, care a comunicat instantei de fond un document exploziv, prin care aceasta institutie certifica faptul ca, in evidenta sa, vechile cluburi, respectiv CS FC DINAMO BUCURESTI, AFC STEAUA BUCURESTI, AFC RAPID BUCURESTI, AFC NATIONAL 2000 BUCURESTI, FC CEAHLAUL PIATRA NEAMT, CF OTELUL GALATI, ASOCIATIA NEPATRIMONIALA FC BRASOV, FC ARGES, FC PETROLUL PLOIESTI, ASFC SPORTUL STUDENTESC, CSP UM TIMISOARA, CF GLORIA 1922 BISTRITA, CS FC FARUL CONSTANTA sunt active si ca noile entitati sportive, societati comerciale infiintate de patroni ulterior, gen SC DINAMO 1948 SA, SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI SA, SC FOTBAL CLUB RAPID SA etc., nu aveau dreptul sa participe sau sa voteze in cadrul Adunarilor Generale ale FRF / LPF.

Practic, acest document arunca tot fotbalul romanesc in aer si pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, impreuna cu acolitii lor, in fundul puscariei, deoarece ei, ani de-a randul, au activat in ilegalitate si au permis in mod ilegal participarea in competitie a unor societati comerciale in scopul fraudarii bugetului de stat, deoarece vechile cluburi sportive, mai sus mentionate, sunt pline de datorii!

Astfel, acest grup mafiot a pus umarul la fraudarea statului roman cu circa 100 de milioane de euro, datorii ce se aflau in sarcina cluburilor sportive enuntate mai sus, cluburi ce au fost trase pe dreapta si inlocuite in mod ilegal cu societati comerciale private", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul editie.ro.

Aceasta noua dezvaluire a lui Adrian Mititelu vine la doar cateva saptamani dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ca Universitatea Craiova trebuie reprimita in fotbalul romanesc.

Universitatea Craiova revine in fotbal! FRF risca sa fie suspendata de UEFA si FIFA

Universitatea Craiova a fost exclusa din fotbalul romanesc in vara anului trecut.

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: Ziare.com