Peluza Nord Craiova cere demisia unui oficial al echipei de fotbal: A fost maestru de ceremonii la mitingul PSD

Luni, 15 Aprilie 2019, ora 17:00
12562 citiri
Peluza Nord Craiova cere demisia unui oficial al echipei de fotbal: A fost maestru de ceremonii la mitingul PSD
Foto: Facebook PSD

Suporterii din Peluza Nord i-au cerut unui oficial al echipei de fotbal U Craiova sa-si dea demisia, dupa ce a fost maestru de ceremonii la mitingul pe care PSD l-a organizat saptamana trecuta in oras.

Dornici sa se dezica de legaturile cu PSD, fanii olteni au cerut ca Dan Pasarin, crainicul arenei Ion Oblemenco, sa plece de urgenta de la club.

"Stim si noi ca cele mai mari 2 partide politice au avut mitinguri recent la Craiova. Amandoua au folosit imnul Universitatii Craiova in incercarea de a castiga astfel simpatia suporterilor Stiintei. Noi, Peluza Nord Craiova, am fost, suntem si ramanem apolitici, atat din punct de vedere practic cat si ideologic. In acest sens condamnam ca de fiecare data ferm incercarile politicienilor de a isi lipi imaginea de aceea a Universitatii Craiova. Avand in vedere ca Universitatea Craiova detine dreptul exclusiv de folosire a imnului compus de Adrian Paunescu ii cerem clubului sa se alature demersului nostru si sa nu mai permita pe viitor pangarirea imnului nostru in campaniile electorale sau la alt fel de intalniri ce nu au legatura cu Stiinta.

Revenim astfel la ultimul miting electoral care a avut loc in orasul nostru. Am luat la cunostinta faptul ca acesta a fost prezentat de crainicul de la meciurile Universitatii Craiova. Nu il judecam, nu ne intereseaza alegerea lui, dar cert este ca a facut o alegere. Nu putem accepta ca vocea care anunta golurile Stiintei pe Oblemenco sa fie aceeasi care anunta candidaturi politice in piete publice. In acest sens ii cerem crainicului demisia, iar daca aceasta nu o sa vina intr-un timp rezonabil ii cerem clubului sa il demita", se arata intr-un comunicat de presa al Peluza Nord Craiova.

U Craiova este cunoscuta in lumea fotbalului romanesc si sub numele "CraiOlguta", avand in vedere ca a fost infiintata de Lia Olguta Vasilescu, cea care era edilul orasului la acea vreme.

In plus, spre deosebire de celelalte echipe de fotbal, U Craiova nu a inceput din ultimul esalon, ci a fost primita direct in Liga 2 de Mircea Sandu.

Amintim ca PSD a organizat, saptamana trecuta, un miting in Craiova, la care au asistat cateva mii de persoane.

Cei de la PSD sustineau ca vor scoate 40 de mii de olteni in strada, cu toti imbracati in alb. Acest lucru nu s-a intamplat insa.

In plus, multi dintre cei prezenti la miting au dezvaluit ca au primit bani sau diverse bunuri pentru a lua parte la miting. Un tanar a afirmat chiar ca i s-a facut un plin de rezervor cu motorina pentru a participa. "Numai pentru asta am venit", a afirmat tanarul.

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#miting Craiova PSD, #demisie oficial U Craiova miting PSD , #stiri Universitatea Craiova