Momente tensionate la Craiova. Gardul locuinței lui Sorin Cîrțu, vandalizat chiar înaintea derby-ului orașului

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 12:17
4485 citiri
Momente tensionate la Craiova. Gardul locuinței lui Sorin Cîrțu, vandalizat chiar înaintea derby-ului orașului
Sorin Cîrțu. Foto: Instagram / sorinaccio

Gardul locuinţei preşedintelui CS Universitatea Craiova, Sorin Cîrţu, a fost vandalizat înaintea derbiului loc cu FC U Craiova.

Persoane necunoscute au scris pe gardul proprietăţii din Craiova a fostului internaţional mesaje ca "Cârţu=Sifon", CSU=Clonă" şi "Mori.

"Nu ştiu dacă a fost mâna noastră sau, cum a fost în trecut, mâna celor de la CSU, care au dat vina pe noi şi poliţia a spus că au fost cei din Peluza Nord. Data trecută, cei din Peluza Nord i-au mâzgălit gardul lui Sorin Cârţu, au pus Peluza Sud şi au dat vina pe noi. Poliţia a făcut verificări şi a spus că au fost cei din Peluza Nord", a declarat Andrei Preda, lider al galeriei FC U Craiova, la ProX.

Anul trecut, în iulie, o pictură murală amplasată în centrul municipiului Craiova, care îl înfăţişa pe fostul internaţional Sorin Câţu, preşedintele CS Universitatea Craiova, a fost vandalizată de suporteri ai echipei FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu. Fanii au aruncat cu vopsea neagră pe zidul pe care era realizată pictura.

Meciul FC U Craiova - CS Universitatea Craiova va avea loc, duminică, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

#Sorin Cirtu nou manager general la, #Craiova, #Universitatea Craiova, #scandal , #stiri Universitatea Craiova