Universitatea Craiova poate reveni in Liga 2. Fara Mititelu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 14 Mai 2012, ora 16:36
1834 citiri
Universitatea Craiova poate reveni in Liga 2. Fara Mititelu

Clubul Universitatea Craiova ar putea reveni in Liga 2 din sezonul urmator, chiar daca echipa olteana a fost exclusa din fotbal in Adunarea Generala a FRF de luni.

Mircea Sandu a propus membrilor Federatiei acordarea unui loc in divizia secunda orasului Craiova, pentru o echipa ce ar urma sa fie infiintata de autoritatile locale din Banie.

Numai ca aceasta formatie a Craiovei ar putea fi chiar Universitatea!

Dumitru Dragomir a fost primul care a anuntat faptul ca Adrian Mititelu nu detine palmaresul echipei "alb-albastre", ci unui din fostii patroni - Dinel Staicu. Informatia a fost confirmata de doi fosti mari jucatori olteni, Cartu si Camataru, care ar putea fi preluati in conducerea noului club.

Universitatea Craiova, exclusa oficial din fotbal

Cine se implica?

Este momentul in care lucrurile se complica. Toata lumea spune ca noua Universitate ar trebui sa apartina autoritatilor locale, in parteneriat cu investitori locali.

In prim plan apar doi fosti patroni ai Stiintei, doi oameni care nu sunt deloc pe placul suporterilor - Dinel Staicu, in prezent arestat, si Gigi Netoiu, vectorul financiar al echipei ce va fi infiintata. Staicu are palmaresul si va trebui convins sa renunte la el iar Netoiu vrea sa revina in fotbal, ca si conducator de echipa.

Nu trebuie trecut nici peste sprijinul autoritatilor locale, actualul primar al Craiovei, Antonie Solomon, pregatindu-si campania electorala si pe noua echipa a orasului, precum si pe proiectul de constructie a unui nou stadion pe locul batranului "Oblemenco". Nu se stie insa ce se va intampla daca Solomon va pierde alegerile din luna iunie si nu va mai fi primar.

In fine, mai sunt fostii jucatori ai Craiovei Maxima, Cartu sau Camataru, care vor fi adusi in cadrul clubului pentru a da legitimitate noii formatii si pentru a-i convinge pe suporteri sa revina pe stadion.

Ramane de vazut si cum va reactiona Adrian Mititelu, cel care a promis dezvaluiri "mortale" legate de neregulile comise de conducatorii fotbalului romanesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Universitatea Craiova revine fotbal, #palmares Universitatea Craiova, #Netoiu Staicu Universitatea Craiova, #Craiova exclusa FRF , #stiri Universitatea Craiova