Unul dintre cei mai buni fotbalisti de la U Craiova vrea sa plece

Marti, 04 Decembrie 2018, ora 13:45
5775 citiri
Unul dintre cei mai buni fotbalisti de la U Craiova vrea sa plece
Foto: Facebook/UCV

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Mitrita, premiat luni seara in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, a declarat ca in viitor isi doreste sa se intoarca in strainatate, precizand ca ar fi o bucurie enorma sa aiba ocazia sa joace in campionatul Spaniei.

"Sunt bucuros pentru ambele trofee castigate in seara asta, in viitor imi doresc sa castig titlul de cel mai bun jucator roman. De asemenea, vreau sa ma intorc in strainatate si sa demonstrez acolo. Campionatul Spaniei mi se pare cel mai frumos si ar fi o bucurie enorma sa ajung sa joc acolo", a spus fotbalistul care in 2017 se transfera la U Craiova dupa doi ani petrecuti la formatia italiana Pescara.

"A fost un an bun pentru mine, am revenit in forta in Romania, chiar daca multi nu imi dadeau mari sanse. Spuneau ca o sa revin in Romania si o sa fiu ca toti ceilalti jucatori care se intorc in tara. Din fericire pentru mine nu a fost asa, am jucat bine, am marcat si consider ca am avut un sezon foarte bun. Sper ca la anul sa dau mult mai mult pentru echipa mea", a adaugat el.

In varsta de 23 de ani, Mitrita este optimist in ceea ce priveste calificarea echipei nationale a Romaniei la EURO 2020. "Va fi o grupa grea pentru noi in preliminariile EURO 2020. Sunt echipe puternice, o campioana mondiala, Spania, si doua echipe, Suedia si Norvegia, cu care ne vom bate de la egal la egal. Putem visa la locul 2 de ce nu? Am demonstrat ca putem face fata echipelor mari si cu siguranta ne vom califica la Campionatul European", a precizat fotbalistul.

Colegul sau de la Universitatea Craiova, Alexandru Cicaldau, a declarat, luni seara, ca nu se astepta sa fie desemnat fotbalistul cu cea mai spectaculoasa ascensiune in 2018. "Este cel mai bun an al meu, ma aflu intr-o perioada buna. Imi doresc sa continui la fel atat la echipa de club cat si la prima reprezentativa. Pentru mine trofeul din seara asta este un pas inainte si ma ambitioneaza sa imi doresc mult mai mult.Nu ma asteptam la acest premiu recunosc, dar sunt mandru de el pentru ca simt ca munca mea a fost rasplatita. Ii dedic premiul domnului Hagi pentru ca a avut un merit foarte mare in cresterea mea ca jucator. Fara el cu siguranta nu as fi ajuns pana aici si ii multumesc pe aceasta cale", a afirmat Cicaldau.

Alexandru Mitrita a primit trofeul pentru cel mai bun atacant al anului 2018, precum si premiul special "Ilie Balaci", in timp ce Alexandru Cicaldau a fost desemnat fotbalistul cu cea mai spectaculoasa ascensiune in 2018 in cadrul Galei Fotbalului Romanesc de luni seara.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Alex Mitrita plecare Craiova , #stiri Universitatea Craiova