Vesti bune pentru Universitatea Craiova

Marti, 03 Iulie 2012, ora 21:43
3979 citiri
Vesti bune pentru Universitatea Craiova

Primaria Craiovei si Consiliul Judetean Dolj vor sprijini o echipa de fotbal care va reprezenta orasul, au declarat primarul Lia Olguta Vasilescu si presedintele CJ, Ion Prioteasa, in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebata in cadrul unei conferinte de presa sustinuta, marti, la Primarie, despre echipa de fotbal Universitatea Craiova, Lia Olguta Vasilescu a declarat ca, in calitate de primar, este alaturi de echipa si va face tot ce va putea legal sa o ajute.

"Ceea ce am putut sa fac ca si primar pana acum, eu cred ca ati vazut ca am facut cu prisosinta. De acum inainte, cred ca este o discutie pe care va trebui sa o faceti cu investitorul echipei Universitatii Craiova, nu cu mine, ca primar. Eu, ca primar, atat pot sa va asigur, ca daca vreodata va veni cineva sa ceara cheltuieli administrative, asa cum permite legea, voi gasi resursele necesare, ca daca este mai taiem de la limitatoarele de viteza si acoperim aceste cheltuieli administrative. Dar in rest, nu imi cereti sa intru intr-o discutie care nu priveste nici primarul, nici primaria, nici consiliul local", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, va pune la dispozitia unei viitoare echipe in primul esalon loturile de juniori pe care le are in subordine.

"Eu pot sa continui cu ceea ce am facut pana acum: sa produc materie prima pentru o echipa de fotbal si sa ma limitez la rigorile legii, care incepand din aceasta luna devin din ce in ce mai restrictive, in sensul ca prin directiva UEFA, asa cum stiti, nu putem sa extindem foarte multe cheltuieli din bani publici pentru o echipa de fotbal. Dar putem sa facem alte lucruri care tin de echipa de fotbal, care tin de transport. Putem sa punem la dispozitie cinci echipe de juniori pentru o echipa de Divizia A, care sa o putem afilia la federatie si aceste cinci echipe sa le sutinem noi, pentru ca stiti ca este imperativ ca o echipa din Divizia A sa aiba cinci echipe de juniori in divizia nationala", a declarat Ion Prioteasa.

El s-a aratat optimist in a vedea fotbal de calitate in Banie, dar a spus ca este nevoie de un om de afaceri puternic care sa investeasca in echipa orasului.

"Sa trecem de aceasta valtoare prin care trecem si sa apara un Mesia. Mesia poate sa fie chiar si domnul Mititelu, nu ne deranjeaza cu nimic, numai sa apara si sa vedem ca cineva a luat-o de la inceput, ia echipa si vine la autoritatile publice locale si noi sa iesim cum am facut-o si acum si noi sa spunem: da, suntem de acord, ne dam mana cu Craiova, spuneti-ne ce sa facem si sa strangem consiliul local si consiliul judetean, sa voteze consilierii, ca ei sunt parlamentul local si sa mergem mai departe. Dar cineva trebuie sa ia hora inainte, adica un om de afaceri potent, puternic", a mai declarat presedintele Consiliul Judetean Dolj.

Saptamana trecuta, Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu, hotarata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in 20 iulie 2011. FRF poate contesta aceasta sentinta, dar trebuie sa reinscrie imediat echipa in campionat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Universitatea Craiova sprijin autoritati, #Craiova promovare Liga 1, #lia olguta vasilescu craiova , #stiri Universitatea Craiova