Focar de Covid la Universitatea Craiova. Cei mai importanți fotbaliști sunt infectati

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 20:50
1528 citiri
Focar de Covid la Universitatea Craiova. Cei mai importanți fotbaliști sunt infectati
Foto: Facebook / Universitatea Craiova

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, miercuri, că mai puţin de zece jucători din lot sunt apţi în acest moment, ca urmare a apariţiei unor noi cazuri de infectare cu coronavirus. Printre cei infectaţi se numără şi Dan Nistor.

Mai avem încă doi jucători care au fost găsiţi pozitiv, plus încă un membru al stafului. Meciul cu Rapid... chiar nu ştim ce să spunem. Chiar dacă să sperăm că vor fi negativi la ora meciului totuşi este inuman să-i aduci doar dpuă două zile de ieşit din izolare să-i pui să joace. Astăzi avem sub zece jucători apţi.

Pe lista B noi avem undeva la cinci jucători. Echipa a doua nu este pe lista B, dacă era pe lista B îi foloseam. Toţi sunt asimptomatici, asta e singura veste bună. Nu este deontologic să spunem numele lor. Noi avem o rată de vaccinare de sută la sută”, a spus Rotaru la Digi Sport.

El a precizat că Universitatea Craiova a solicitat ca partida de sâmbătă cu Rapid să fie amânată pentru marţi, însă LPF a refuzat.

Duminică, Mihai Rotaru anunţa că echipa olteană are 14 jucători infectaţi cu coronavirus.

Echipa Universitatea Craiova are programat sâmbătă, la ora 20.00, meciul de pe teren propriu cu FC Rapid, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

#Universitatea Craiova, #focar de covid 19, #Dan Nistor , #stiri Universitatea Craiova