Antonie Solomon va candida la Primaria Craiovei in 2012 din partea UNPR

Luni, 18 Iulie 2011, ora 13:32
3432 citiri
Antonie Solomon va candida la Primaria Craiovei in 2012 din partea UNPR
Foto: Arhiva

Antonie Solomon a decis, in urma unor consultari cu mai multi cetateni din Craiova, sa candideze la alegerile din 2012 pentru primarie din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

"In ultima perioada m-am consultat cu foarte multi cetateni din Craiova, iar concluzia a fost una singura: administratia locala are nevoie de oameni de cuvant, care sa munceasca in interesul cetatenilor. A trecut vremea populismului si a politicii de televizor, avem nevoie de solutii serioase. Din acest motiv, am decis ca la alegerile din 2012 sa candidez pentru primaria municipiului Craiova din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei", a declarat Solomon pentru Ziare.com.

Fostul edil al Craiovei a mai spus ca vrea sa aiba alaturi oameni serioasi, "care au servit interesul national si au asigurat stabilitatea politica in Romania.

Exista o vorba romaneasca de care am tinut cont in toata cariera politica: Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Eu vreau sa am alaturi oameni seriosi, care au servit interesul national si au asigurat stabilitatea politica in Romania. Ii apreciez pe liderii UNPR pentru ca sunt oameni cu mult curaj, care si-au respectat intotdeauna cuvantul.

Cu ministrul Gabriel Oprea am colaborat foarte bine in perioada in care a fost ministru al Administratiei Publice si il apreciez in primul rand pentru ca este om de onoare. In acelasi timp, ii apreciez pe Marian Sarbu si Cristian Diaconescu pentru ca sunt adevarati oameni de stat, care si-au demonstrat profesionalismul", a mai precizat Solomon.

Solomon promite ca va pune umarul la consolidarea UNPR.

"Sunt sigur ca decizia de a veni alaturi de UNPR va fi bine primita de toti craiovenii. Voi pune umarul la consolidarea UNPR si voi fi in prima linie in bataliile electorale din 2012. Va asigur ca UNPR va fi surpriza placuta a alegerilor din Craiova si va pune multe probleme adversarilor.

Am convingerea ca alegerile de anul viitor vor fi castigate tot de coalitia aflata astazi la guvernare, care a trebuit sa aplice masuri grele, dar juste si absolut necesare pentru depasirea crizei economice si a salvat Romania de la colaps", ne-a mai declarat acesta.

Antonie Solomon este in prezent liderul PDL Craiova. Solomon a fost arestat preventiv pe 3 martie 2010, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual. La o saptamana distanta, Solomon a fost suspendat din functia de primar.

El este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova. Solomon a fost eliberat din arest preventiv in septembrie 2010.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Antonie Solomon UNPR 2012, #candida primarie Craiova 2012 , #alegeri