Ziare.com

Uniunea Social-Progresista, inregistrata legal, sub conducerea lui Diaconescu

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 18:05

   

Uniunea Social-Progresista, inregistrata legal, sub conducerea lui Diaconescu
Uniunea Social-Progresista este deja inregistrata ca asociatie, iar presedintele ei este Cristian Diaconescu, au declarat surse politice.

USP se preconizeaza ca o miscare "social-politica", iar asociatia este structurata potrivit regiunilor de dezvoltare in vigoare. Astfel, pe langa Cristian Diaconescu ca lider central, sunt si o serie de lideri regionali.

In asociatie ar urma sa intre si o serie de sindicate, iar principiile si obiectivele ei urmeaza a fi lansate in jurul datei de 21 decembrie.

UNPR a fuzionat recent cu Partidului Popular si al Protectiei Sociale. La momentul respectiv, p resedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat ca Uniunea Social-Progresista se va lansa "in jurul datei de 20 decembrie", promitand ca vor fi surprize.

"Programul nostru de cooperare si dialog cu alte partide incepe sa se concretizeze, vor mai urma si alte partide politice care si-au exprimat disponibilitatea de a coopera intr-o forma institutionalizata din punct de vedere politic cu UNPR, vor fi surprize. Speram ca aceste negocieri se vor finaliza de o maniera cat se poate de clara si normala pentru a consolida a treia cale a politicii romanesti, un centru-stanga responsabil", a subliniat Diaconescu.

El a spus ca UNPR trebuie sa fie "un partid care intr-adevar sa reprezinte dincolo de formula politica si o miscare la nivelul Romaniei, de fapt USP isi propune sa fie o miscare care sa adune (...) pe cei care au o viziune de centru stanga".

Sursa: rNews

Articol citit de 1771 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Osanale lui Diaconescu

Postacii tamiiaza cu osanale generate de computer marris, inscris pe ziare.com la 24 noiembrie
mihaela 15 inscrisa la 24 noiembrie
darckness inscris la 24 niembrie
boaxa inscris 28 noiembrie
popescu ionut inscris 29 noiembrie

Daca au uitat osanalele, le reamintesc faptul ca tot ei au scris si colectia de osanale pentru Boc, tot dupa o vizita in Republica Populara Chineza: http://www.ziare.com/pdl/alegeri-pdl/lupta-din-pd-l-teama-frustare-basescu-1092815 http://www.ziare.com/pdl/stiri-pdl/revista-presei-lista-candidaturilor-pd-l-pe-tabere-1092744 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-sunt-mandru-ca-le-sunt-incomod-lui-victor-ponta-si-presei-mogulesti-1093331 http://www.ziare.com/pdl/alegeri-pdl/comentarii-uratenia-pd-l-vazuta-prin-ochii-pd-l-1094000-pag2#comentarii http://www.ziare.com/emil-boc/premier/delirul-aripii-boc-versus-linistea-lui-blaga-1093897 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/comentarii-delirul-aripii-boc-versus-linistea-lui-blaga-1093897-pag3#comentarii http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-diplomatii-sa-discearna-intre-adevar-si-galagie-cand-prezinta-romania-investitorilor-1117584 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-promite-ca-se-va-finaliza-in-sfarsit-centura-clujului-dupa-sase-ani-1118098 http://www.ziare.com/afaceri/investitii-straine/momentul-perfect-pentru-investitii-in-romania-vezi-ce-oportunitati-exista-1118577 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/emil-boc-isi-sarbatoreste-ziua-de-nastere-prin-munca-1118804 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-guvernul-a-salvat-peste-200-000-de-locuri-de-munca-1119012 http://www.ziare.com/emil-boc/guvern/cum-exista-domnul-boc-prin-cugetarile-sale-1119034 http://www.ziare.com/emil-boc/traian-basescu/emil-boc-povesteste-cand-s-a-pecetluit-alchimia-cu-traian-basescu-1119293 http://www.ziare.com/leonard-orban/ministru-afaceri-europene/boc-a-trimis-la-parlament-propunerea-de-infiintare-a-ministerului-afacerilor-europene-1120586 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-daca-psd-nu-voteaza-noul-minister-e-impotriva-accesarii-banilor-europeni-1121665 http://www.ziare.com/emil-boc/pdl/rebeliunea-lui-boc-1121606 http://www.ziare.com/emil-boc/guvern/boc-felicitat-de-presedintele-pe-pentru-masurile-economice-1122508 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/ce-planuri-are-guvernul-boc-cu-noi-1122844 Unele mai exista doar in google.com la cache. Au fost sterse pentru anumite motive din situl ziare: http://www.ziare.com/scoala/bacalaureat/boc-se-promoveaza-grosolania-prostului-gust-nu-exista-modele-pentru-tanara-generatie-1118741 http://www.ziare.com/emil-boc/pdl/boc-sau-blaga-1093273

 

de urmat

asa e cel mai bine, sa puna in aplicare si solutiile si parerile cetatenilor, nu numai a lor cum face PSD! asta inseamna democratie!

 

Bravo domnule Diaconescu

Ingeleg c ala USP se vir afilia unele sindicate..Poate asa ceea ce are de transmis societate, va ajunge acolo und trebuie, si anume la sectorul politic...

USP

Foarte bine...Ca se pare ca cei de la conducerea acestei tari, au uitat ce indatoriri si-au asumat...

 

....

aceasta uninue nu propune masuri proprii, ciorganizeaza intalniri din care sa reiasa solutii propuse de societate

 

USP

USP iși propune să reprezinte o mișcare care să-i adune pe toți cei care, dincolo de inregimentarea politică, doresc și au o viziune de centru stanga pe care vor să o promoveze la nivelul societății

 

!

USP promoveaza mesajele societatii!

 

Tovarasa Mihaela 15 posteaza la 7 articole in 30 de minute!

! - comentariu la Uniunea Social-Progresista, inregistrata legal, sub conducerea lui Diaconescu
Data postarii: 14.12.2011 15:04
USP promoveaza mesajele societatii!

. - comentariu la De ce a votat USL proiectul Puterii de confiscare a averilor
Data postarii: 14.12.2011 15:03
Statele membre UE cer ca Romania sa isi stabileasca statutul de "stat de drept", ceea ce se realizeaza prin acest proiect de lege.

un om de baza! - comentariu la Piedone, sef de campanie in Bucuresti pentru PDL-UNPR
Data postarii: 14.12.2011 14:54
Piedone a facut schimbari remarcabile pentru sectorul la conducerea caruia este.

. - comentariu la Oprea, despre suspendarea presedintelui: Lumea arde si baba se piaptana
Data postarii: 14.12.2011 14:52
Astfel de cereri nu fac decat sa scada credibilitatea Romaniei in fata investitorilor si creditorilor externi

ha ha! - comentariu la Teoria conspiratiei si aberatiei, cu Dan Diaconescu
Data postarii: 14.12.2011 14:50
Dan Diaconescu merge in continuare pe principiul senzationalului!

unde e unitatea? - comentariu la Insula noastra autista si neserioasa (Opinii)
Data postarii: 14.12.2011 14:44
Cei de la USL nu au auzit de unitate nationala? Ei tot ce stiu e dezbinare!

. - comentariu la Ontanu e convins ca UNPR si PDL vor obtine 30 la suta, la alegeri
Data postarii: 14.12.2011 14:38
Onatanu a vorbit pe baza unor informatii concrete..Este o persoana de baza pentru cetateni.

Un pas inainte! - comentariu la Invitatii Ziare.com Cristian Diaconescu: Summit-ul UE, un urias pas inainte
Data postarii: 14.12.2011 14:36
Acest acord interguvernamental ar insemna ca Romania sa functioneze in acelasi pas cu Uniunea Europeana.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor