Exclus din PNL, Mircia Muntean, primarul Devei, s-a inscris in UNPR

Marti, 10 Mai 2011, ora 15:56
1974 citiri
Exclus din PNL, Mircia Muntean, primarul Devei, s-a inscris in UNPR
Foto: Arhiva

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean (foto), exclus recent din PNL, s-a inscris marti in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).

"Am ales sa vin alaturi de UNPR pentru ca sunt politicieni seriosi si pentru ca se gandesc in primul rand la oameni, asa cum fac si eu. Am pus pe primul plan cetateanul, Romania, iar increderea de care ma bucur in comunitate spune multe despre capacitatea mea ca primar si ca om politic in general.

N-am ascuns niciodata faptul ca il cunosc pe ministrul Gabriel Oprea. Este un om in care am toata increderea. L-am respectat si cand era in alta formatiune politica, si cand a avut curajul de a merge pe propriul drum. Sunt convins ca impreuna vom duce mai departe un proiect important pentru interesul national, pentru cetateni si pentru progresul Romaniei", a declarat Mircia Muntean la inscrierea in UNRP, conform unui comunicat remis Ziare.com

Mircia Muntean a castigat patru mandate de primar al municipiului Deva, in anul 1996 fiind ales pentru prima data in aceasta functie.

Saptamana trecuta conducerea PNL a decis excluderea lui din partid, din cauza conflictelor repetate cu ceilalti lideri din filiala locala.

Antonescu: L-am exclus pe primarul Devei, dar sper sa raman prieten cu el

La scurt timp dupa ce Crin Antonescu a anuntat excluderea lui Mircia Muntean din PNL, primarul Devei a iesit la contraatac, lansand acuzatii dure la adresa fostilor sai colegi si a liderului PNL.

"S-a lasat prea incorsetat de gasca hrebenciucilor liberali condusi de Radu Rusanu. (...) El ucide nu iarta, se razbuna pe fiecare. Ani de-a randul a facut grupuri si grupulete, l-a daramat pe Tariceanu si-l va darama si pe Crin Antonescu. Rusanu este un slab comunicator, insa este un om al aranjamentelor(...)

Este pentru prima data cand un om il controleaza pe Crin Antonescu. Mie nu mi se poate aduce vreo invinuire decat ce am spus la adresa lui Radu Rusanu si chipurile am contribuit cu Marius Oprea la deconspirarea presedintelui Consiliului Judetean (Mircea Molot)care, cu trei nume de cod, in ultimii 40 de ani, a turnat intr-una, dar nimeni nu-i zice nimic", a declarat, printre altele Mircia Muntean intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

In replica, Mircea Molot a declarat ca toate acuzele aduse de Mircia Muntean fostilor lui colegi sunt doar "minciuni sfruntate sau aberatii de-ale lui".

Mircea Molot: Mircia Muntean a fost maseaua stricata a PNL Hunedoara

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mircia Muntean PNL, #Mircia Muntean primar Deva, #Mircia Muntean UNPR , #Gabriel Oprea