Sarbu, despre parlamentarii USL aflati in greva: Sufera de "puturosenie crasa"

Vineri, 09 Martie 2012, ora 15:38
2489 citiri
Sarbu, despre parlamentarii USL aflati in greva: Sufera de "puturosenie crasa"
Foto: B1TV

Presedintele UNPR Marian Sarbu i-a acuzat, vineri, pe parlamentarii USL aflati in protest parlamentar de "puturosenie crasa", sustinand ca "puturosii" din Parlamentul actual vor sa vina la Putere dupa alegeri, dar Romania nu poate fi lasata pe mana lor.

"Puturosii din Parlamentul actual vor sa vina maine la Putere. Nu putem sa lasam Romania pe mana unor puturosi. 'Lenesi' este deja un calificativ eufemistic. Nu e vorba de lene, ci este vorba de puturosenie crasa intr-un moment in care Romania are nevoie de o viata politica activa, nu numai in ce priveste Parlamentul, ci in ce priveste actul de guvernare", a spus Sarbu, vineri, in deschiderea lucrarilor BPPN al UNPR, reunit la Palatul Parlamentului.

Marian Sarbu: UNPR nu este interesata de Miscarea Populara

Liderul UNPR le-a cerut presedintilor de filiale prezenti la BPN sa fie foarte atenti la mesajele care vor fi transmise de echipa de comunicatori de la nivel national, care vor accentua identitatea partidului.

"Va trebui sa fiti foarte atenti, dumneavostra, presedintii organizatiilor, la mesajele pe care le veti primi de la echipa de comunicatori la nivel national. Va fi o lupta, pe de o parte, cu cei care afirma in permanenta ideea de traseism, de lupta neonorabila, cu cei care au transformat lenea in politica de partid. Mesajele de la echipa de comunicatori vor accentua identitatea noastra politica", a spus Sarbu.

Liderul UNPR a precizat si ca in campania electorala nu vor mai conta sentimentele, ci instinctele de conservare a calitatilor fiecarui partid in parte, a identitatilor: "Deci lupta politica va fi inevitabila. E important in care conditii vom duce aceasta lupta. Prima conditie absolut necesara e cea de pastrare a identitatii noastre politice".

Adriana Saftoiu: USL ofera munitie Puterii, greva parlamentara nu-si atinge scopul

Marian Sarbu a adaugat ca parteneriatul UNPR cu PDL a fost extrem de benefic pentru Romania si a subliniat faptul ca formatiunea sa va continua sa sustina o coalitie care a facut bine pentru Romania in momentul in care era posibila o prabusire economica: "Ca partid responsabil vom continua sa sustinem Guvernul".

La reuniunea de la Palatul Parlamentului participa si vicepresedintele UNPR Bucuresti, fostul deputat PSD Aura Vasile, precum si primarul Cariovei, Antonie Solomon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marian Sarbu puturosi Parlament , #Marian Sarbu