Alegeri in UNPR cu "Tatal Nostru" si planuri de a intra in Parlament si la guvernare

Sambata, 26 Martie 2016, ora 14:43
3164 citiri
Alegeri in UNPR cu "Tatal Nostru" si planuri de a intra in Parlament si la guvernare
Foto: Arhiva Facebook/Valeriu Steriu

Deputatul Valeriu Steriu, care candideaza sambata la functia de presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), a declarat ca misiunea sa este aceea de a aduce partidul la guvernare si de a face ca aceasta formatiune sa fie elementul central al politicii romanesti si nucleul oricaror coalitii.

Valeriu Steriu a spus ca sunt putine lucruri mai dificile decat sa vina in fata unei tari si a colegilor de partid, atunci cand toata lumea are multe intrebari, si sa spuna ca vrea sa conduca "al treilea partid al tarii".

Alegeri in UNPR cu aplauze pentru arestatul Ontanu si omagii penalului Oprea: E o lupta grea dar vom invinge!

"Chiar acum partidul traieste unele dintre cele mai delicate momente din istoria sa (...). UNPR are nevoie de un lider echilibrat si intelept, capabil sa deschida toate usile", a afirmat Valeriu Steriu.

Steriu a mai spus ca isi doreste un UNPR modern si curajos. "Nu vreau sa ne aliem cu oricine (...) Obiectivul nostru nu trebuie sa fie un partid anume, trebuie sa fie mult mai important, trebuie sa nu lipsim de la guvernare", a declarat Valeriu Steriu.

Acesta i-a multumit "sincer si calduros" lui Gabriel Oprea, presedintele fondator al partidului, moment in care toti cei aproximativ 450 de delegati ai formatiunii prezenti la Conferinta Nationala s-au ridicat in picioare si au aplaudat.

"Sa-i transmitem cu totii domnului Ontanu ca ne lipseste de la aceasta intalnire", a adaugat Valeriu Steriu, fiind aplaudat de participantii la eveniment.

Iulian Cristache, care la randul sau candideaza la functia de presedinte al UNPR, a precizat ca vrea ca aceasta formatiune sa faca "un altfel de politica".

"Voi continua, daca imi veti da girul, politica de atragere a tinerilor in partid si a femeilor, dar voi modifica fundamental promovarea. Voi aduce transparenta in promovarea membrilor de partid. Avem o serie de secretari de stat prin ministere, pe care dumneavoastra nu-i cunoasteti, nu-i cunoastem nici noi, parlamentarii. Stau si ma gandesc ce voturi ne vor aduce", a declarat Cristache.

Acesta a aratat ca "doua palarii pe acelasi cap nu incap". "L-am sprijinit si pe Ponta si pe Iohannis, iar acum culegem roadele (...) Dau in noi toti in teritoriu (...) Nu trebuie sa ne furam caciula. Vin cu un mesaj de unitate. Numai uniti reprezentam ceva pe scena politica din Romania", a afirmat Cristache.

Cel de-al treilea candidat la presedintia partidului, Ioan Iovescu, a spus ca pe viitor UNPR trebuie sa devina o alianta crestina si chiar i-a invitat pe delegati sa spuna rugaciunea "Tatal Nostru".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Steriu presedinte UNPR alegeri , #stiri UNPR