Ambasada romana din SUA acuza UNPR de minciuna

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 20:11
5386 citiri
Ambasada romana din SUA acuza UNPR de minciuna

Ambasada Romaniei la Washington acuza UNPR ca minte in legatura cu prezenta unui angajat al sau la cursurile "Scoala Politica 'Tineri, Lideri de Viitor!'".

"Referitor la informatiile vehiculate in mai multe mijloace de informare, conform carora un angajat al Ambasadei Romaniei in Statele Unite ale Americii ar participa la un eveniment organizat de un partid politic in aceasta perioada, precizam urmatoarele:

Angajatul ambasadei la care se face referire, dl. Remus Stefureac, nu are nicio legatura cu evenimentul invocat, el aflandu-se la Washington unde isi desfasoara activitatea. Regretam ca astfel de informatii neadevarate sunt vehiculate in spatiul public", se arata intr-un comunicat al Ambasadei remis redactiei Ziare.com.

Partidul lui Oprea si-a facut scoala in Pantelimon: Surprizele de la catedra

Cursurile scolii UNPR, "Scoala Politica 'Tineri, Lideri de Viitor!'", au inceput de luni si lista profesorilor contine nume surpriza din politica si media.

UNPR anunta ca unul dintre cei care tin prelegeri si seminarii la scoala UNPR este sociologul INSCOP Remus Stefureac, actualmente consilier personal al ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, fost director al SRI.

Printre celelalte nume-surpriza se numara sociologul Vasile Dancu (PSD), sociologul Avangarde Marius Pieleanu (apropiat Antena3), Alexandru Cumpanasu si Lavinia Sandru (Realitatea TV), potrivit unui comunicat oficial emis de UNPR.

Partidul lui Gabriel Oprea precizeaza ca tinerii care vin la aceasta scoala tinuta in cartierul Pantelimon nu trebuie sa fie membri UNPR.

Pe langa participarea la cursuri, tinerii vor merge in vizita la Palatul Parlamentului, Academia de Politie - Colegiul National de Afaceri Interne, Muzeul Militar, Guvern, dar si la alte "institutii de interes major".

Pe 15 noiembrie, cursantii vor sustine ceea ce UNPR numeste examenul final.

Iata lista completa a cursurilor si cine le preda

1. Curs istorie moderna si contemporana - conf.dr. Adrian Niculescu;

2. Curs partidele politice romanesti - istorie si contemporaneitate - prof.dr. Vasile Dancu;

3. Curs Sociologie Politica - prof.dr. Marius Pieleanu;

4. Curs Politica Externa si Diplomatie - Alexandru Cumpanasu;

5. Curs leadership - Grigore Borontis, Trainer acreditat;

6. Curs campanie, promovare si strategie politica - Remus Stefureac;

7. Seminar UNPR - ministru Eugen Nicolicea;

8. Curs comunicare si mass-media - Radu Cosarca;

9. Curs eticheta politica - Lavinia Sandru.

A.I.

Citeste si:
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, 27 octombrie, că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este "o variantă înfundată", el susţinând că niciodată în cariera sa...
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Preşedintele României Klaus Iohannis a făcut miercuri miercuri, 27 octombrie, o vizită de stat în Egipt, la invitaţia preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. După întâlnirea oficială, șeful...
Sursa: Ziare.com