Senatorul UNPR care voia sa fuga inainte sa se scufunde partidul nu e dorit in PMP

Sambata, 26 Martie 2016, ora 14:20
3177 citiri
Senatorul UNPR care voia sa fuga inainte sa se scufunde partidul nu e dorit in PMP

Filiala ieseana a PMP refuza sa accepte inscrierea senatorului UNPR Ionel Agrigoroaei (foto) in partid, a declarat liderul PMP Iasi, deputatul Petru Movila, dupa ce cu doua zile in urma senatorul UNPR afirma ca a trecut la PMP, intrucat la UNPR nu mai exista nicio perspectiva.

Liderul PMP Iasi, deputatul Petru Movila, a declarat pentru News.ro ca senatorul UNPR Ionel Agrigoroaei nu este membru al PMP Iasi, intrucat filiala nu a validat inscrierea sa in partid.

Senator trecut la PMP: In UNPR nu mai exista perspective, e previzibil ce se intampla acolo

"Sunt vicepresedinte national, iar martea trecuta am avut sedinta la Bucuresti si nu s-a spus nimic despre venirea lui Agrigoroaei in PMP. Eu nu sunt de acord cu astfel de practici in politica. El nu este membru la Iasi, nu e validat aici, nu stiu unde s-a inscris", a spus liderul PMP Iasi, Petru Movila, care a evitat sa precizeze motivele pentru care senatorul Agrigoroaei nu este acceptat in PMP Iasi.

Movila a mai afirmat ca saptamana viitoare lucrurile vor fi clarificate in sedinta conducerii partidului.

Alegeri in UNPR cu aplauze pentru arestatul Ontanu si omagii penalului Oprea: E o lupta grea dar vom invinge!

Intrebat daca senatorul Ionel Agrigoroaei va fi prezent, sambata dupa-amiaza, la actiunea de lansare a candidatilor PMP Iasi, Movila a raspuns: "Nu cred ca va veni la lansare, pentru ca nu l-a invitat nimeni".

Senatorul UNPR de Iasi Ionel Agrigoroaei a anuntat, joi, trecerea sa la Partidul Miscarea Populara, motivand ca la UNPR nu mai exista nicio perspectiva si ca "este previzibil ce se intampla acolo".

Ionel Agrigoroaei a declarat, joi, pentru News.ro ca a semnat deja adeziunea la PMP, el precizand ca de multa vreme incerca sa se inscrie in PMP.

"Eu voiam sa trec de multa vreme la ei, dar nu s-a putut din diverse motive. Am depus deja adeziunea la PMP. Am plecat din UNPR pentru ca nu mai exista perspective la acest partid. Este previzibil ce se intampla acolo", a afirmat Ionel Agrigoroaei.

Ionel Agrigoroaei a fost ales in 2012 senator pe listele PP-DD, iar ulterior s-a inscris in UNPR. Agrigoroaei a revenit in PP-DD, dupa care s-a inscris din nou in UNPR.

Citeste si:
Prima reacție a sindicaliștilor Metrorex după apariția stenogramelor: ”USLM are încredere în justiţie”
Prima reacție a sindicaliștilor Metrorex după apariția stenogramelor: ”USLM are încredere în justiţie”
Sindicaliştii Metrorex au transmis, luni, că ”niciodată în forurile de conducere nu s-au luat hotărâri care să atingă integritatea fizică a unei persoane sau care să încalce legea”....
Elena Udrea cere să nu fie audiată de judecători români. Ultima încercare de a scăpa de condamnare
Elena Udrea cere să nu fie audiată de judecători români. Ultima încercare de a scăpa de condamnare
Elena Udrea a transmis luni, prin intermediul avocaţilor săi, că nu vrea să fie audiată de judecătorii români, prin videoconferinţă din Bulgaria, în cadrul procesului în care încearcă...