Solomon a fost numit vicepresedinte UNPR

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 16:13
1824 citiri
Solomon a fost numit vicepresedinte UNPR
Foto: zf.ro

Biroul Politic Permanent National al UNPR a decis, vineri, numirea lui Antonie Solomon in functia de vicepresedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Antonie Solomon a devenit membru al UNPR in urma deciziei de excludere din PDL. Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, si-a anuntat deja candidatura pentru un nou mandat, sub sigla Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, si sase consilieri din cadrul Consiliului Local Municipal au fost exclusi din PDL, joi seara, printr-o decizie a Biroului Permanent local al PDL Craiova, dupa ce in sedinta de joi, cand s-a votat bugetul local, edilul a avut divergente cu unii consilieri PDL.

Printre cei exclusi din partid se afla si viceprimarul Teodor Sas, care a sustinut in sedinta CL proiectele lui Solomon. In sedinta extraordinara de joi, cei sapte au avut puncte de vedere diferite fata de viceprimarul Marinica Dinca, actualul presedinte al PDL Craiova.

In plus, in sedinta de joi, un consilier PDL, Ani Gheorghe, i-a reprosat lui Solomon ca are "limbaj de puscarias" si ca trebuia sa isi rezolve mai intai "problemele cu justitia" si abia apoi sa se intoarca in primarie, adaugand ca nu este "demn de acest oras". In replica, Solomon a afirmat ca reactiile multora din PDL l-au facut sa creada ca se simtea mai bine in puscarie decat in primarie.

Decizia de excludere luata de Biroul Permanent Local al PDL Craiova va trebui votata si de Consiliul de Coordonare Locala si de Consiliul de Coordonare Judeteana al PDL Dolj.

Antonie Solomon a anuntat, pe 18 iulie 2011, printr-un comunicat de presa, ca va candida pentru un nou mandat la primaria municipiului Craiova, la alegerile locale din 2012, din partea UNPR. Solomon nu a spus nimic in comunicat despre incetarea colaborarii sale cu PDL sau despre vreo demisie, dupa ce, in noiembrie 2010, proaspat eliberat din arest, fusese reales presedinte al organizatiei municipale a PDL Craiova. Ulterior, in septembrie 2011, Solomon a pierdut functia de presedinte al PDL Craiova, functie care a fost preluata de Marinica Dinca, cel care va fi si candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an. Antonie Solomon si-a reinnoit, insa, adeziunea de partid la PDL, spunand ca pleaca din partid doar daca va fi dat afara.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Antonie Solomon UNPR, #Solomon exclus PDL, #Solomon vicepresedinte UNPR , #stiri UNPR