UNPR, candidaturi lansate pe versuri si ritmuri de acordeon

Sambata, 05 Mai 2012, ora 16:54
2569 citiri
UNPR, candidaturi lansate pe versuri si ritmuri de acordeon

UNPR-ul si-a lansat, sambata, candidaturile la alegerile locale, in fata a peste 1.000 de persoane. De la eveniment n-au lipsit nici discursurile lirice ori cantarile la acordeon ori referintele la preoti si biserica.

Candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Hunedoara, Mircia Muntean, a spus de la tribuna ca, potrivit dacilor si preotilor, exista viata si dupa moarte.

"Va fi viata si dincolo de finalul alegerilor. Va exista viata politica cu un invingator cert, Uniunea Progresista", a opinat uneperistul, citat de Mediafax.

"Stiu, vreau, pot sa fac din Iasi un oras sanatos", a mentionat la randul sau, candidatul la primaria municipiului Iasi, Tudor Ciuhodaru, completand ca "singura optiune sanatoasa este schimbarea".

Totodata, Ion Tabugat, candidatul UNPR pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, a precizat ca doreste sa schimbe prin castigarea acestei functii ceea ce s-a perpetuat intotdeauna, "minciuna si si incompetenta".

Ion Raducanu, candidatul pentru primaria municipiului Timisoara, a citat un filosof.

"Daca vrei sa traiesti bine, e nevoie de indulgenta si de prudenta", a pus Raducanu.

El a apreciat ca partidul sau a dat dovada de indulgenta pentru a asigura stabilitatea tarii, dar, uneori a dovedit mai putina prudenta si de aceea a avut "mici elemente de paguba".

"Stiu, vreau, pot sa fac din Iasi un oras sanatos", a spus si medicul Tudor Ciuhodaru, care candideaza pentru primaria municipiului Iasi, el adaugand ca singura optiune sanatoasa este schimbarea.

Claudiu Palaz, candidatul pentru primaria municipiului Constanta, a aratat ca isi propune ca acesta primarie sa fie un exemplu de progres in administratie. "La ora acesta, cetatenii au o alternativa, pot alege un profesionist", a afirmat Palaz.

De asemenea, un acordeonist a cantat de pe scena, in aplauzele celor prezenti. Melodia, intitulata "Ca bogat e greu, ca sarac e rau", a fost interpretata de Nelu Grebla, profesor de fizica. "Este o melodie extrem de frumoasa, cu un mesaj care as vrea sa ajunga si la sufletele dumneavoastra", a spus Grebla.

Aproximativ 1.200 de delegati din intreaga tara au participat, sambata, la lansarea candidatilor Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei pentru alegerile locale din luna iunie.

La eveniment au fost prezenti presedintii partidului Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, vicepresedintii, secretarul general Neculai Ontanu si parlamentarii progresisti.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com