UNPR: Crin Antonescu da dovada de mojicie si neputinta politica

Marti, 09 August 2011, ora 16:14
2585 citiri
UNPR: Crin Antonescu da dovada de mojicie si neputinta politica
Foto: machiavelli.ro

UNPR apreciaza ca prin atacurile lansate de Crin Antonescu la adresa acestei formatiuni politice el da dovada de "mojicie", "neputinta politica" si incapacitate de a conduce PNL.

"Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei considera ca recentele declaratii ale lui Crin Antonescu sunt dovada de mojicie si de neputinta politica. Presedintele PNL este incapabil sa-si conduca partidul si nu are raspuns la problemele pe care membrii liberali si alesii locali ai PNL le-au semnalat in repetate randuri. Mai mult, Crin Antonescu, un mare amator de vacanta eterna, nu are nici macar timp sa stea de vorba cu ei", se arata intr-un comunicat de presa remis marti Ziare.com.

Antonescu: UNPR este virgina acestei coalitii sau poate chiar Alba ca Zapada

UNPR ii da asigurari lui Crin Antonescu ca alesii locali care au decis sa paraseasca PNL si sa se alature noii formatiuni politice "nu sunt luati cu arcanul si nu sunt obligati sa plece".

Demisie in bloc la PNL Hunedoara - UNPR a castigat 185 de liberali

"Pur si simplu, oamenii responsabili nu pot sta la nesfarsit sub conducerea unora care nu stiu ce inseamna munca, seriozitatea si respectul. Faptul ca multi dintre ei decid sa vina alaturi de UNPR este pentru noi o onoare si o confirmare a faptului ca suntem pe drumul corect.

Nu ne ingrijoreaza tipetele ascutite ale domnului Antonescu, menite probabil sa-i rasfete propriul auz. Pentru toti ceilalti, agitatia de sezon a presedintelui PNL are o cu totul alta semnificatie: este inca o prevestire a esecului pe care il construiesc meticulos liderii USL. Prin urmare - fara a dori sa-l jignim - ii uram 'Spor la treaba!'", se mai arata in comunicatul UNPR.

Un grup de 185 de consilieri locali si fosti membri ai PNL Hunedoara s-au inscris luni, in organizatia judeteana UNPR Hunedoara. Alaturi de acestia s-au inscris si viceprimarii din Deva, Cosmin Cristian Costa si Marcel Morar, respectiv viceprimarul din Hunedoara, Robert Dan.

Demisia acestora din PNL are loc pe fondul nemultumirilor generate de modul in care actualul presedinte, Ioan Mircea Molot, conduce organizatia PNL Hunedoara.

In replica, liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca "racolarile nu se mai fac de catre PD. UNPR este virgina acestei coalitii sau poate chiar Alba ca Zapada. Domnul Basescu dirijeaza efortul de razboi si dezertorii catre UNPR si probabil ca lucrul asta va continua".

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#UNPR Crin Antonescu, #UNPR liberali , #stiri UNPR
Comentarii
Poza paypal
paypal
rank 5
crin antenescu e terminat ca om politic