UNPR participa la consultarile cu Traian Basescu

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 16:55
1847 citiri
UNPR participa la consultarile cu Traian Basescu
Foto: UNPR

UNPR anunta ca va participa la intalnirea organizata, luni, de presedintele Traian Basescu, pentru consultari cu partidele, sustinand ca partidele trebuie sa aseze interesul national deasupra celui politic.

"UNPR va da curs invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu si va participa la discutiile din data de 6 februarie 2012, fiind reprezentata de presedintii Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu.

Dialogul cu privire la ratificarea de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea Economica si Monetara reprezinta o buna ocazie pentru toate fortele politice responsabile sa-si exprime si sa faca dovada angajamentului ferm de a pastra si consolida pe termen lung stabilitatea economica a tarii", se arata intr-un comunicat al UNPR.

UNPR precizeaza ca isi manifesta "disponibilitatea spre dialog, ca unica solutie de a depasi dificultatile de moment".

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele la consultari, luni, la Palatul Cotroceni, privind ratificarea tratatului privind stabilitatea in UE, dar si dialogul dintre partidele politice si functionarea Parlamentului.

Basescu cheama partidele la consultari

USL va participa la consultarile cu Traian Basescu

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca liderii USL vor da curs invitatiei presedintelui Traian Basescu si vor participa la consultarile de la Palatul Cotroceni.

Reprezentantii Uniunii Social Liberale sunt invitati la ora 12.00, iar reprezentantii Partidului Democrat Liberal, Uniunii Democrate Maghiare din Romania, Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei si Grupului parlamentar al minoritatilor nationale la ora 13.00.

L.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#UNPR, #UNPR consultari, #consultari Traian Basescu , #Traian Basescu