Un milion de semnaturi pentru Ponta

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 13:17
1725 citiri
Un milion de semnaturi pentru Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea, presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, a declarat, sambata, ca UNPR a strans un milion de semnaturi pentru sustinerea candidaturii premierului Victor Ponta la Presedintie.

"Am fost primii care am anuntat ca il sustinem pe Victor Ponta sa fie presedintele Romaniei, am spus chiar ca are obligatia sa fie presedintele Romaniei.

Din cand in cand, istoria da fiecarui popor sansa de a-si schimba destinul. In 1989, romanii au avut o astfel de sansa si au stiut sa-si transpuna aspiratiile in realitate. Avem ocazia sa facem pasul decisiv catre o noua generatie, catre o noua mentalitate si catre o noua etapa de stabilitate pe termen lung si prosperitate pentru toti romanii. Imi doresc sa avem un presedinte al tuturor romanilor, un presedinte tanar, din generatia care a schimbat destinul tarii la Revolutie si care astazi poate schimba in bine soarta Romaniei", a spus liderul progresistilor.

Totodata, el a afirmat ca premierul Victor Ponta este singurul candidat pe care UNPR il va sustine pentru Presedintia Romaniei.

"Noi avem o alianta politica cu PSD, suntem intr-un proiect de centru-stanga. UNPR are o alianta politica pana in 2020 cu PSD, suntem partide de stanga si consideram ca obiectivul strategic al acestei aliante este castigarea Presedintiei de catre Victor Ponta. Interesul national al Romaniei inseamna stabilitatea politica si economica a Romaniei.

Victor Ponta va fi primul presedinte care a transpus deja valorile stangii, dar si pe cele ale dreptei, in masuri economice si guvernamentale eficiente. Va fi - dupa mult timp - un presedinte care isi incepe mandatul avand de partea sa o majoritate stabila in Parlament si un Guvern care ii impartaseste valorile si obiectivele", a mai spus Oprea.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a anuntat, la sfarsitul lunii aprilie, lansarea unei campanii de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Victor Ponta la functia de presedinte al tarii.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: AGERPRES