UNPR: Ponta foloseste PSD ca pe o unealta personala, de aia membrii il parasesc

Marti, 10 Mai 2011, ora 14:27
1137 citiri
UNPR: Ponta foloseste PSD ca pe o unealta personala, de aia membrii il parasesc
Foto: Arhiva

UNPR transmite ca atacuruile lui Victor Ponta, la adresa lui Gabriel Oprea, sunt simptomele disperarii electorale care l-au cuprins deja pe liderul social democrat.

"Presedintele PSD are probleme evidente in propriul partid, dupa ce a fortat primarii, consilierii si activistii PSD sa treaca de la stanga la dreapta si sa contribuie la consolidarea PNL. Ca sa ascunda aceste lucruri, Victor Ponta se aliaza cu minciuna si ataca inutil UNPR. PSD a tradat electoratul de stranga la presiunile lui Victor Ponta, doar pentru ca acesta se viseaza deja instalat in fotoliul de prim-ministru", transmite UNPR prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com.

UNPR sustine ca membrii PSD au inteles foarte bine manevrele lui Ponta, dar mai ales faptul ca foloseste partidul ca pe o unealta personala, care sa il propulseze in cariera politica, drept urmare au decis sa plece din partid.

"Din acest motiv, tot mai multi primari, consilieri, dar si simpli membri ai PSD au demarat discutii cu UNPR si au decis sa se alature Uniunii. Nu doar in Olt, ci in aproape toate judetele tarii, oamenii de buna-credinta aleg politica interesului national promovata de UNPR, si nu politica interesului personal promovata de Victor Ponta. Acestor oameni nimeni nu le-a promis nimic altceva decat libertatea de a-si apara principiile si valorile in care cred", se mai arata in comunicat.

In aceste conditii, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei ii transmite lui Victor Ponta sa nu mai inventeze adversari imaginari si scuze pentru propria incapacitate politica.

"Pe tanarul Ponta il saboteaza trufia, propriile interese si faptul ca vede PSD ca pe o mosie personala, nu ca pe un partid politic. UNPR il asigura pe Victor Ponta ca va continua discutiile cu membrii PSD care au demonstrat ca sunt cu adevarat oameni de stanga si care nu se mai regasesc intr-un partid ce si-a vandut identitatea", se mai arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca primarii din Olt care au participat la o intalnire UNPR si-au justificat gestul lor prin faptul ca vor sa obtina fonduri pentru localitatile lor, precizand ca acestia vor candida din partea USL.

"In Olt, primarii respectivi i-au facut placerea dnului Oprea, l-au laudat ca e foarte bun partidul domniei sale, ii iau banii din proiecte - ca altfel nu primesti bani decat daca iti da PDL-ul sau Oprea - si vor candida tot de la USL. Nu stiu daca e neaparat moral, dar stiti cum e, domnului Oprea ii place sa fie laudat, primarii altfel nu primesc bani (...) Peste tot in tara daca nu spui asa mai direct sau indirect ca vei candida, ca o iubesti pe dna Udrea sau pe dnul Boc nu ai dreptul sa primesti niciun leu, nici macar pentru salarii", a spus Ponta, cand a fost intrebat despre situatia primarilor PSD din Olt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#UNPR atac Victor Ponta , #Victor Ponta