Urmărire ca în filme în Giurgiu. Un bucureștean care amenința că omoară cu sabia un bărbat, prins cu focuri de armă

Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 08:03
2950 citiri
Urmărire ca în filme în Giurgiu. Un bucureștean care amenința că omoară cu sabia un bărbat, prins cu focuri de armă
Bărbatul a fost prins cu focuri de armă FOTO Poliția Română

Un bărbat de 42 de ani din Bucureşti este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere, după ce ar fi ameninţat cu moartea, cu o sabie, două persoane din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, iar pentru prinderea lui, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Giurgiu au utilizat arma din dotare şi au executat mai multe focuri, atât în plan vertical, cât şi asupra pneurilor autoturismului în care se afla.

Poliţia din Mihăileşti - Formaţiunea Rutieră a fost sesizată, duminică, de către un bărbat din oraş cu privire la faptul că a fost ameninţat de către un individ aflat într-un autoturism.

Ulterior, la Poliţie a fost înregistrată o plângere scrisă a bărbatului, în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că cineva i-ar fi distrus capota autoturismului personal şi l-ar fi ameninţat cu moartea, cu o sabie.

De asemenea, în cursul zilei de duminică, o femeie, de 40 de ani, tot din oraşul Mihăileşti, a sesizat Poliţia că, în perioada 25 decembrie 2022 - 3 ianuarie 2023, a fost ameninţată cu moartea, telefonic, de către fostul cumnat, cel care l-ar fi ameninţat şi pe bărbatul de 63 de ani, se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bucureşti.

Duminică seară, în timp ce suspectul se deplasa cu autoturismul către locuinţa fostei cumnate, în oraşul Mihăileşti, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către poliţişti, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât şi asupra pneurilor autoturismului.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie şi un cuţit.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

#urmarire, #giurgiu, #sabie , #eveniment