Urșii Paddington lăsați în memoria Reginei Elisabeta la palatul Buckingham au ajuns în grija Reginei Consoartă Camilla VIDEO

Duminica, 16 Octombrie 2022, ora 18:44
8664 citiri
Urșii Paddington lăsați în memoria Reginei Elisabeta la palatul Buckingham au ajuns în grija Reginei Consoartă Camilla VIDEO
Regina Consoartă Camilla FOTO Twitter/ Familia regala britanică

Regina Consoartă Camilla a arătat zecile de ursuleți lăsați de fani, împreună cu buchete și note emoționante după moartea Reginei Elisabeta a II-a, scrie Daily Mail.

Acum toți urșii au fost adunați, puși în formă adecvată și vor servi unei cauze nobile. Aceștia vor fi dați unor organizații de caritate – Fundația Queen Consort Camilla, care sprijină copiii vulnerabili.

Sute de urși Paddington au fost lăsați cu buchete și bilete lângă Palatul Buckingham după moartea Reginei Elisabeta.

Mulți au început să asocieze personajul filmului pentru copii cu regina după ce a fost filmat un clip emoționant pentru Jubileul de platină al monarhului, în care Elizabeth și Paddington s-au întâlnit la o ceașcă de ceai.

Prințul William a recunoscut că a fost emoționat până la lacrimi când a văzut ursuleții de pluș la porțile Palatului Buckingham și a promis că vor fi îngrijiți.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat aseară că toți urșii au fost adunați și se află acum la Palatul Buckingham, Clarence House și Pepiniera Royal Parks din Hyde Park.

Aceștia vor fi curățați, spălați și dați Fundației pentru Copii Barnardo.

Regina a fost patrona organizației de caritate din 1983 până în 2016, înainte de a preda ducesei Camilla, care era deja președintele acesteia.

De menționat că fotografia Camillei cu ursuleții de pluș a fost făcută săptămâna trecută, 13 octombrie, la 64 de ani de la publicarea primei cărți Paddington a autorului Michael Bond.

#ursi, #familia regala britanica, #Camilla Parker Bowles , #stiri Elisabeta a II-a