Un pasager a deschis ușa avionului în timpul zborului: ”Copiii tremurau și plângeau” VIDEO

Vineri, 26 Mai 2023, ora 10:36
5471 citiri
Un pasager a deschis ușa avionului în timpul zborului: ”Copiii tremurau și plângeau” VIDEO
Ușă deschisă în timpul zborului FOTO Captură Video Twitter/ Bienvenue en Corée du Sud

Un avion al companiei Asiana Airlines a aterizat în siguranţă vineri, 26 mai, pe aeroportul din oraşul sud-coreean Daegu după ce un bărbat a deschis uşa aeronavei cu puţin timp înainte de a ajunge la destinaţie, relatează Reuters şi Yonhap.

Avionul, care avea la bord 194 de persoane, decolase cu circa o oră înainte de pe insula Jeju, când uşa a fost deschisă brusc, la ora 12.45, au indicat oficiali ai aeroportului şi surse din industrie.

Niciunul dintre cei aflaţi la bord nu a căzut şi nimeni nu a fost rănit, dar nouă pasageri au intrat în panică şi au manifestat dificultăţi de respiraţie, fiind transportaţi la spital, însă starea lor nu este gravă.

Poliţia sud-coreeană a arestat un pasager în vârstă de circa 30 de ani, care a încercat să forţeze uşa în timp ce avionul se pregătea de aterizare, relatează BBC. Nu este clar ce motiv ar fi avut gestul său.

Între pasageri se numărau şi 48 de elevi de şcoală elementară şi gimnaziu care urmau să participe la un eveniment sportiv naţional sămbătă în oraşul Ulsan, aflat în apropiere.

"Copiii tremurau şi plângeau", a relatat mama unuia dintre micii atleţi. "Cei care stăteau aproape de coborâre au fost probabil cel mai şocaţi", a spus aceasta.

#usa deschisa, #avion, #zbor, #Coreea de Sud , #stiri internationale